2777
2789

مادر بزرگم از خیلی وقت پیش معده درد عجیب غریبی داره هرچی دکتر میره خوب نمیشه تااینکه ایندفعه ی معده دردی گرفت پوست استخوان شده رنگش زرد زرد اون قد بلندش خمیده شده و کوچولو موچولو ....فردا قراره بده اندسکوپی معده !کسی میدونه براچی این کارو انجام میدن؟من خیلی نگرانشم خدایی نکرده نکنه بیماری بد داشته باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انجام دادم مثل سونوگرافی برای تشخیص سلامت یا بیماری انشالله سالم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
انشالله خوب میشه،نگران نباش خدا بزرگه

به گردنم خیلی حق داره بیشتر از پدر مادرم برام زحمت کشیده و دلسوزی کرده ۱۵تانوه داره عاشقانه منو دوست داره همیشه نگران منه همیشه حواسش ب منه حتی بخاطر من که شده حاضر هرکاری بکنه ...وای فکر نبودش دیوونم میکنه

اندوسکوپی برای معاینه ی داخلی معده انجام میدن،اصلا جای نگرانی نیست

وای ممنونم یکم اروم شدم بخدا فک میکردم واسه بیماری های بد هست البته اینکه خودش هم منفی گراس بی تاثیر نیست

ه گردنم خیلی حق داره بیشتر از پدر مادرم برام زحمت کشیده و دلسوزی کرده ۱۵تانوه داره عاشقانه منو دوست داره همیشه نگران منه همیشه حواسش ب منه حتی بخاطر من که شده حاضر هرکاری بکنه ...وای فکر نبودش دیوونم میکنه