2777
2789
عنوان

دزدی زیاد شده

178 بازدید | 17 پست

کیا توی دور و ورشون جدیدا متوجه شدن  ؟دزد خیلی زیاد شده واقعا مراقب باشیم .خونه خالی میکنن مثل آب خوردن.هیچ امنیتی نمونده.من که خیلی جدیدا میشنوم که همه جوره دزدی زیاد  شده.حتی میترسم بچمو تنهایی ببرم بیرون میگم باباشم باشه.به باربند و قالپاق ماشینم رحم نکردن.انباری هارم جدیدا باز میکنن.محله ما قبلا خیلی امن بود

کجایید؟

تو این هفته گوشی ۲ تا از دوستای من زدن تو خیابون

پلیسم عملا هیچ کاری نکردش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالسکه بچمو از توی صندوق ماشین دزدین.اونم دم بانک توی جای شلوغ

خاک بر سرشون کنن

اونوقت هی میگن امنیت داریم، امنیت داریم !!!

کجای دنیا اینجوری تو روز روشن همه زندگیتو میدزدن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
توی اتاق خودتون،؟اگه هتل ستاره دار باشه شکایت کن

خودمون تو اتاق بودیم بیرون نرفتیم که بگم در نبودمون کلید داشتن اومدن برداشتن نمیدونم چیشد به یکی هم شک کردم اما چون مطمین نبودم نمیتونستم کاری کنم 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
میبرن میفروشن

آخه چیزی نمیخرن یه مشت معتادن دیگه برای پول موادشون ک و ن هم میدن ببخش اینجوری میگم ماشین ما هم به آیینه بغل رحم نکردن اونم به شیشه آیبنش که قیمتی نداره فقط آیینه اش

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
خودمون تو اتاق بودیم بیرون نرفتیم که بگم در نبودمون کلید داشتن اومدن برداشتن نمیدونم چیشد به یکی هم ...

زمونه بد شده وگرنه چند سال پیش من هتل پنج ستاره بودم و طلاهامو رو تخت ول کردم و رفتم بیرون.قوانین هتلا رو نمیدونستم و اعلام نکردم در نبودم تمیز نکنید. چون اولین بار بود میرفتم پنج ستاره.برگشتم دیدم خدماتی اومده و طلاهامو همونجا گذاشته ولی بقیه جاها رو مرتب کرده