2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بین خواهر برادر

251 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه با مادرم ۲۰سال اختلاف سنی داریم با هم رابطه خوبی داریم،پدر و مادرم فامیل هستند (دختردایی،پسرعمه هستن)و مادرم بعد از من ریسک نکرد و بچه نیاورد تا امسال که فهمید بارداره و بچه پسر ،بعد از همه آزمایشا خدا رو شکر بچه سالمه و هیچ مشکلی نداره فقط اینکه من یه خورده نگرانم، ما خونمون خواب نداره  فقط یه قسمت از خونه هست که یه در میخوره جز اتاق محسوب نمیشه و من چون تا الان خونه توی سکوت بوده برای درس خوندن مشکلی نداشتم اما الان که امسال دانشجو میشم میترسم نتونم با سرصدا به درسو دانشگاه برسم ،به نظرتون امکان درس خوندن هست با وجود سرو صدا گریه و شیطنت نوزاد راهکارتون چیه؟ بعد اینکه دائم دنبال کسایی هستم که اختلاف سنی مثل من با بردارم دارن ،😂شما اختلاف سنی اینطوری دارید یا میشناسید

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالمه داداشم ۱۹ خواهرم ۱۰ ماهشه 😁❤️ عشقمونههه

زنده باشه براتون فقط برای درس خوندن با سروصدا چکار میکنید؟

ما که اختلاف سنیمون حدودا دو سه ساله ، احتمالا اذیت بشی ، ان شاالله که بچه ی آرومی باشه ، ولی خودم ی ...

درسته اختلاف سنی کم باعث میشه باهم بزرگ بشن

اشکال نداره به سلامتی باشه انشالله وقتی بیاد خیلیی شیرینه من ک الان نفسم بنده نفساشه انقد که دوسش دا ...

عزیزم ممنون الهی زنده باشه براتون 

من با داداشم 18 سال شوهرمم با خوهرش 23سال

مثل رابطه مادر فرزندیه 

فکر کن اذدواج کردی اونم بچته حالا میخوای درسم بخونی چی کار میکردی 

وقتایی که اون خوابه بخون نترس سر 6ماه بلکه خیلی کمتر عادی میشه برات

مثل رابطه مادر فرزندیه  فکر کن اذدواج کردی اونم بچته حالا میخوای درسم بخونی چی کار میکردی  ...

نمیدونم خدا کنه