سلام دوستان من ۱۹ سالمه با مادرم ۲۰سال اختلاف سنی داریم با هم رابطه خوبی داریم،پدر و مادرم فامیل هستند (دختردایی،پسرعمه هستن)و مادرم بعد از من ریسک نکرد و بچه نیاورد تا امسال که فهمید بارداره و بچه پسر ،بعد از همه آزمایشا خدا رو شکر بچه سالمه و هیچ مشکلی نداره فقط اینکه من یه خورده نگرانم، ما خونمون خواب نداره فقط یه قسمت از خونه هست که یه در میخوره جز اتاق محسوب نمیشه و من چون تا الان خونه توی سکوت بوده برای درس خوندن مشکلی نداشتم اما الان که امسال دانشجو میشم میترسم نتونم با سرصدا به درسو دانشگاه برسم ،به نظرتون امکان درس خوندن هست با وجود سرو صدا گریه و شیطنت نوزاد راهکارتون چیه؟ بعد اینکه دائم دنبال کسایی هستم که اختلاف سنی مثل من با بردارم دارن ،😂شما اختلاف سنی اینطوری دارید یا میشناسید
سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما که اختلاف سنیمون حدودا دو سه ساله ، احتمالا اذیت بشی ، ان شاالله که بچه ی آرومی باشه ، ولی خودم ی دختر 6ساله دارم ، میگم دیگه فاصله ی سنی زیاد شد بچه نیارم بهتره