2821
2789
عنوان

کندن مژه ابرو

250 بازدید | 11 پست

بچها زمانی ک بچه بودم عمم ابروهاشو میکند از استرس کنکور منم اون زمان بچه بودم و با دیدن این صحنه از اون لحظه شروع ب کندن ابرو کردم تا الان ک ۲۲ سالمه پیش روان پزشک و روانشناسم رفتم ولی هیچ تاثیری نداره ک نداره اگ درمانشو میدونید بهم بگید💜😞😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تنها درمانش دارو و رفتار درمانیه

چجوری رفتی دکتر ک نتیجه نگرفتی؟ 

من یکی از نزدیکانم اینجوری بود بعد از مصرف دارو و مشاوره رفتن خوب شد

حتما مجددا برو 

و به حرفاشون عمل کن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

[QUOTE=239013018]روانشناس و روانپزشک نتونستم ما که اصلا دیگه نمیتونیم عزیزم حتما توام با دکترت همکاری نمیکردی آره.؟[/QUOTE اتفاقا همکاری کردم کلیم قرص تجویز کردن برام

تنها درمانش دارو و رفتار درمانیه چجوری رفتی دکتر ک نتیجه نگرفتی؟  من یکی از نزدیکانم اینجوری ...

ب منم دارو دادن استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نزاشته داروهامم تموم شدن

فامیلتون چ داروهایی استفادا کرده؟ 

یادم نمیاد عزیزم اسمشونو

ولی مجددا برو پیش یه دکتر دیگه

حتما جواب میگیری

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
[QUOTE=239013018]روانشناس و روانپزشک نتونستم ما که اصلا دیگه نمیتونیم عزیزم حتما توام با دکترت همکار ...

دکترت و عوض کن مثلا مامان خودم مشکل اعصاب داره بردیمش پیش یه دکتر معروف و گرون خوب که نشد هیچ بدترم شد دوباره بردیمش یه دکتر دیگه خوب شد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز