2777
2789

انقدری که حرفای بقیه درمورد چاقی یا لاغری باعث بیماری روان و جسم میشه، اضافه وزن یا کمبودش برای آدما اونقدر مشکل‌زا نبوده، آدما به هیچ وجه از چاقی یا لاغری لذت نمی‌برن اما یه مشت نگاه قضاوت‌گر مثل نگاه خیلی از مردم که برچسب تنبل بودن و بی‌اراده بودن به این آدما میزنه بدون اینکه از موقعیتشون، بیماریشون یا دلایل دیگه ای خبر داشته باشن باعث اذیت و آزارشون میشه، طوری که این قضاوت ها شاید منجربه اتفاق غیرقابل جبرانی بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوستی داشتم میگف چاق بود فک کنم از تیروئید کم کارش بود میگف چاق بودنمو مسخره نکنین و خودمم اینو دوس ندارمو منو بخاطر چییی ک انتخابش نکردم سرزنش نکنین و این جیزا

یبار لاغری منو مسخره کرد خلاصه یکی گف یکی شنید منم برگشتم گفتم خداروشکر من مث بعضیا بشکه نفتی نیستم

همین دیه بهش برخورد و همون حرفا رو زد

یکی نیس بگه تو ک خودت از این چیزا خرف میزنی چطو میتونی یکیو بخاطر لاغرر بودنش مسخره کنی

جالب اینجاس میگف لاغر بودن دست خود آدم نیست

میتونی چاق بشی در صورتی ک اینطور نیس ما ارثی چاق نمیشیم ینی زیادم لاغر نیستم بنظر خودم رو فرمه😑🤝

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.