من خودم آهنگ دلتنگی آوات رو دوست دارم با پریزاد یوسف زمانی 🎶🎶
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
هیم هرکی ی علاقه ای داره:] به علایق هم احترام بزاریم:) چ سیاه پوست چ سفید پوست همه زیبا هستن دلیلی برای نژاد پرستی نیست(: بعضی حرفا از شلیک گلوله هم کشنده ترن!