2777
2789
عنوان

عوضی

175 بازدید | 17 پست

از معلمای مدرسم 

معلم ریاضی عوضیمون گفته بود ترم راحت میدم 

تدریسش هم زیر سطح کتابه ولی بیا امتحاناشو ببین همیشه سخت میده 

این دفعه گف راحت میدم ... اونقد سخت بود هممون شوکه شدیم 

بیشعور آشغال خدا لعنتش کنه

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

🙁

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان ترم «سرنوشت ساز» نیست اگرم بود قرار نیست به خاطر اهمیتش ساده برگزار بشه و امتحان بخشی از فر ...

یک سال تمام کلاس دستِ منِ معلمه

اگر نتونم با درس دادن و مرور و  امتحان وپرسش این درس رو توی ذهن دانش اموز جابندازم توی امتحان ترم که دانش اموزدستش به هیچ جابندنیست نمیتونم اموزشش بدم یابقول شما یادگیری

ازنظرشما که سنی ازت گذشته سرنوشت سازنیست

ولی اون بچه محصل ممکنه خانوادش اینودرک نکنن و اذیت وسرکوفت بشه،توی روحیه ی خودش اثربذاره،زمانشوبگیره،استرس واضطرابی که بهش واردمیشه وعوارض این اضطراب یا دانش اموز کنکوری که بخاطراینک کل زمانش رو صرف کنکور کرده و اگه تجدید شه چه تاثیری میذاره توروحیش توی چندروز باقی مونده

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
خوب کرد و دمشم گرم که به فکر یادگیری بیشترتونه ادب نداری شما؟!

خانم محترم برا یادگیری معلما ۹ ماه وقت داشتن یاد بدن 

ولی از اون جایی که بی سواد تشریف دارن حتی کتابو هم نمیتونن تدریس کنن پس معلم خیلی بیجا میکنه میاد در امتحان ترم که مسلما باید از امتحان های طول سال راحت تر باشه سخت در حد کنکور میده 

یک سال تمام کلاس دستِ منِ معلمه اگر نتونم با درس دادن و مرور و  امتحان وپرسش این درس رو توی ذه ...

باور کنین طول سال هیچ غلطی نکرده و تدریس هم در حد حل یکی دو تا مثالای کتاب بوده فقط کارش تحقیر دانش اموزا بوده اینم که سطح امتحانش بود 

یک سال تمام کلاس دستِ منِ معلمه اگر نتونم با درس دادن و مرور و  امتحان وپرسش این درس رو توی ذه ...

عزیزم

من نه اونقدری از آموزش فاصله گرفتم که سنی ازم گذشته باشه و شرایط دانش آموز رو درک نکنم،

نه دور ازفضای تدریس و معلمی بودم 

امتحان رو هم به شکلی که در مدارسمون برگزار میشه قبول ندارم

اما امتحان گرفتن در سطحی که تدریس شده کاملا طبیعیه

اگر مفهومی در کلاس کار شده، خواه بالاتر از سطح کتاب، قابل طرح سوال در امتحانه و این نه چیز بدیه نه شخصیت دبیر رو زیر سوال میبره

اون دوست عزیز کنکوریمون هم که برای کنکور مطالعه کرده (اگر واقعا مسئلش این باشه و نه بهانش) امتحان رو حتما بالای ۱۲-۱۳ میشه و تجدید نمیشه!

و اما مهمترین سرمایه بشر اخلاقه که ادب و احترام تقریبا مهم ترین بخش این موضوعن و هیچ علمی جاشون رو نمیگیره.