2777
2789

سلام دوستان به نظرتون کدوم شهر برای زندگی بهتره بین شیراز واصفهان

قیمت مسکن

هزینه ی خورد وخوراک

مدرسه ی خوب

پیشرفت بیشتر

من اینا برام مهمه وخب هر دوشهر دوس دارم 

من داخل ایران جز تهران پیشنهاد نمیکنم جای دیگه ای رو در کل 

ولی بین اینا اصفهان بهتره  شیراز شهر نامنظمی هست از نظر شهرسازی

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو دور ننداز ... ما اینقدم به درد نخور نیستیم🥺🥺

نه به خدا شیرازم دوست دارما ولی برای زندگی نمی پسندم اما مسافرت های فوق العاده ای داشتم بهش شهر خوبیه با شهروندای مهربون  🤗

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

تا حالا شیراز نرفتم ولی خودم اصفهانیم شهرمون و خیلی دوست دارم. به شدت تمیزه. شهردار اصفهان خیلی به تمیزی شهر اهمیت میده.امکاناتشم خوبه به نظرم ولی خب تهران مثلا شغل بیشتر هست یا شیراز از لحاظ آب و هوا بهتره... هر شهری یه پوئن مثبت داره.

من داخل ایران جز تهران پیشنهاد نمیکنم جای دیگه ای رو در کل  ولی بین اینا اصفهان بهتره &nb ...

چرا تهران؟

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!