2777
2789
عنوان

من مقاومت کردم.بیاین بگم

151 بازدید | 6 پست

من توی روبیکا یه کاربری دارم که پیج هم دارم پیج روبینو .روبینو مثل اینیستاس تقریبا.

من به مدت یک سال توی این پیج روبینوم نبودم. امروز رفتم دیدم یسریا زیر پستام فحش گذاشتن:)

ناراحت نشدم.چون الان دیگه شاخ های مجازی زیادن:)

در برابرشون مقاومت کردم.پس اگه در برابر یسری شاخ مجازی مقاومت کردم ، من میتونم :)

در برابر زندگی ام بزرگم:)

در برابر همه چی بزرگم بجز .الله.:)🌸

خواستم بگم.اگر مقاومت کنید و تلاش به همه چی میرسید.موفق باشید.زندگیتون اگه بَده امیدوارم به بهترین درجه برسین:)))🌸❤

نی نی سایت به من خیلی چیز ها یاد داد...

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باریکلا👌🏻😊

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
آفریت همیشه موفق باشی

🌸❤❤❤

الهی بگردم

فدات😂💕