eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 عنوان لطفا کمک کنید😭😵 133 بازدید | 18 پست چیکار کنم خیلی عصبی هستم دوتا بچه هم دارم... اصلا نمیتونم خودمو کنترول کنم طبقه دوم هستیم همش پسرم بالا وپایین میپره عصبی میشم مستاجریم.. پسر بزرگم 5 سالشه هزارماشاالله بشه خیلی شری میکنه کوچیکه هم یک سالشه.. چیکار کنم یه اروم باشم چند روزیه اینطوری شدم ها ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛 1401/03/07 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 گل گاو زبون بخور پیاده روی برو اجازه بیرون از دم در رو ندارم ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 داشتن ۲تا پسر یکم سخته ♥️ ناجور سخته دیگه مخم جواب نمیده عصبی شدم همش سر درد ودندون درد شدم ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
roya_roya عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1055 عزیزم سعی کن خونسرد باشیبچه ها وقتی اذیت میکنن و گریه میکنن باید به حال خودشون رهاشون کنی خودشون آروم میشناگه هم میدونی که شیطونی هاشون خیلی داره اذیتت میکنه یا به نحوی پیش فعال هستن ببرشون دکتر خیلی موثرهبنظرم یکم از دمنوش های آرام بخش استفاده کن تو شاهکار خلقتی!🕊
اناشیدد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1278 ناجور سخته دیگه مخم جواب نمیده عصبی شدم همش سر درد ودندون درد شدم 🥹 شربت بهار نارنج بخورقشنگ میدونم چی میگی بفرستشون مهد یکم راحت باشی
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 عزیزم سعی کن خونسرد باشی بچه ها وقتی اذیت میکنن و گریه میکنن باید به حال خودشون رهاشون کنی خودشون آ ... ممنونم عزیزم بابت راهنمایت... دمنوش ارام بخش میخورم هیچی فکر میکنم اثر نداره ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
دخترخوبومهربان عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 775 اجازه بیرون از دم در رو ندارم چرا 😳 پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 🥹 شربت بهار نارنج بخور قشنگ میدونم چی میگی بفرستشون مهد یکم راحت باشی مگه میشه بفرستمش مهد الان 😢 ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 چرا 😳 شوهرم نمیزاره من حتی دم در خونمون رو ندیدم تا حالا ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
اناشیدد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1278 مگه میشه بفرستمش مهد الان 😢 اره ۵ساله رو میشهخودتو یکم ریلکس کن 😑
roya_roya عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1055 ممنونم عزیزم بابت راهنمایت... دمنوش ارام بخش میخورم هیچی فکر میکنم اثر نداره بنظرم ببرشون دکتر واسه پیش فعالی خاله ی منم ی بچه داره پسره وااای که چقدر شیطونه از وقتی که دکتر میبرش آروم تر شده تو شاهکار خلقتی!🕊
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 بنظرم ببرشون دکتر واسه پیش فعالی خاله ی منم ی بچه داره پسره وااای که چقدر شیطونه از وقتی که د ... دارو داده یعنی بهش ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
eligon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 2819 اره ۵ساله رو میشه خودتو یکم ریلکس کن 😑 چطوری اخه عشقم میشه یکم بگی الان اروم شم سرم داره منفجر میشه ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛