😭😭خیلی اذیت میشم خجالت میکشم به شوهرم بگم برم پیش روان شناس.خیلی شکاکم با اینکه اصلا تا حالا خطایی ازش سر نزده یا چیزی ندیدم ازش ولی با اینحال یه لحضه که تلفنمو جواب نمیده یا یه لحضه میره بیرون دیر میاد دلم هزار راه میره 😭همه فکری میاد به سرم بعضی وقتا از خودم بدم میاد که این فکرارو راجبش میکنم هی سعی میکنم نذارم همچین چیزایی به ذهنم بیاد ولی دست خودم نیس از صب چند مدل دسر درست کردم که فکرم مشغول شه به این چیزا فک نکنم ولی بازم درست نمیشه😪😭
اول اینکه خودم درامد ندارم خانه دارم باید به شوهرم بگم که پول روانشناس بده .دوم اینکه تو شهر غریبم جاییو نمیشناسم اصولا هم بدون شوهرم جایی نمیرم مگه اینکه کار واجبی باشه
ب خودش نگو میگم یه دلیل دیگه بیار جاری من انقد الکی شک کرد ب شوهرش که شوهره جدی جدی رفت خیانت کرد ...
دقیقا همینه
همسر منم گفت یه مرد وقتی که وفاداره، از اینکه زنش بهش اینقدر اعتماد داره لذت می بره و تعهدش بیشتر و حتی تشویق میشه. اما وقتی یه مرد وفادار میبینه که مورد شک و اتهام همسرش قرار میگیره کاملا متعهد بودنش رو بی ارزش میدونه و گاهی با خودش میگه اصلا بذار خیانت کنم و دیگه چه فرقی داره! چون در هر دو صورت زنم بهم اعتماد نداره
اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه