2777
2789
عنوان

ای خدا این شکاکیو از من بگیر

134 بازدید | 19 پست

😭😭خیلی اذیت میشم خجالت میکشم به شوهرم بگم برم پیش روان شناس.خیلی شکاکم با اینکه اصلا تا حالا خطایی ازش سر نزده یا چیزی ندیدم ازش ولی با اینحال یه لحضه که تلفنمو جواب نمیده یا یه لحضه میره بیرون دیر میاد دلم هزار راه میره 😭همه فکری میاد به سرم بعضی وقتا از خودم بدم میاد که این فکرارو راجبش میکنم هی سعی میکنم نذارم همچین چیزایی به ذهنم بیاد ولی دست خودم نیس از صب چند مدل دسر درست کردم که فکرم مشغول شه به این چیزا فک نکنم ولی بازم درست نمیشه😪😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید با مشاور صحبت کنی ب همسرت نگو خودت برو

اول اینکه خودم درامد ندارم خانه دارم باید به شوهرم بگم که پول روانشناس بده .دوم اینکه تو شهر غریبم جاییو نمیشناسم اصولا هم بدون شوهرم جایی نمیرم مگه اینکه کار واجبی باشه

اول اینکه خودم درامد ندارم خانه دارم باید به شوهرم بگم که پول روانشناس بده .دوم اینکه تو شهر غریبم ج ...

بگو چون غریبم احساس افسردگی دارم باید برم پیش مشاور

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗
به نظرت بگم شکاکم شوهرم یه جوری نمیشه؟مثلا حس کنه بهش بی اعتمادمو اینا؟

ب خودش نگو میگم

یه دلیل دیگه بیار

جاری من انقد الکی شک کرد ب شوهرش که شوهره جدی جدی رفت خیانت کرد

میگفت منکه هر روز متهم هستم پس بذار برم انجام بدم

خودش شوهرشو هل داد تو این کارا

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗

انرژیشو جذب نکن

همین که باور کنی این افکار مثل این می مونه که داری این اتفاق رو صدا میزنی باعث میشه که بتونی خودت رو کنترل کنی

اگه شوهرت سابقه ی خیانت کردن نداره چه دلیلی داره که بهش شک کنی و این انرژی بد رو به زندگیت بیاری؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

ب خودش نگو میگم یه دلیل دیگه بیار جاری من انقد الکی شک کرد ب شوهرش که شوهره جدی جدی رفت خیانت کرد ...

دقیقا همینه

همسر منم گفت یه مرد وقتی که وفاداره، از اینکه زنش بهش اینقدر اعتماد داره لذت می بره و تعهدش بیشتر و حتی تشویق میشه. اما وقتی یه مرد وفادار میبینه که مورد شک و اتهام همسرش قرار میگیره کاملا متعهد بودنش رو بی ارزش میدونه و گاهی با خودش میگه اصلا بذار خیانت کنم و دیگه چه فرقی داره!‌ چون در هر دو صورت زنم بهم اعتماد نداره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

انرژیشو جذب نکن همین که باور کنی این افکار مثل این می مونه که داری این اتفاق رو صدا میزنی باعث میشه ...

باور کن میدونم همین که به اینا فکر میکنم دارم جذبش میکنم ولی دست خودم نیس مشاور تلفنی میشناسین که تلفنی حرف بزنم؟

دقیقا همینه همسر منم گفت یه مرد وقتی که وفاداره، از اینکه زنش بهش اینقدر اعتماد داره لذت می بره و ت ...

من نمیزارم شوهرم بفهمه شک دارم بهش وقتی تنها میشم اینجوری میشم🤨😭