2777
2789

بچه ها من نامزدیم قبلا خیلیییی به نامزدم وابسته بودم در حدی که یه روزم بدون اون نمیتونستم ولی دیدم داره بعضی جاها سواستفاده می‌کنه کشیدم کنار و خودم رو درست کردم حالا میگه چرا مثل قبل منو نمیخای😐 الآنم خیلی دوسش دارم ولی یاد گرفتم وابسته نباشم . در جواب این حرفش چی بگم؟ خیلی حساسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارا کردی که دیگه وابسته نباشی دقیقا؟

مثلا یه روز نیومد دنبالم وقتی قهر بودیم منم خیلییی سختم بود فک میکرد مثل همیشه بهش زنگ میزنم اما نزدم خودش اومد دنبالم و کلا ی تغیراتی کردم که خودش فهمید البته خیلی سخت بود

بهش بگو وابستگی خوب نیست

من دلبستتم😁

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
مثلا یه روز نیومد دنبالم وقتی قهر بودیم منم خیلییی سختم بود فک میکرد مثل همیشه بهش زنگ میزنم اما نزد ...

چه خوب

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
دقیقااا. ما قبل عقد دوست بودیم. خدشو واسم میکشت بعد عقد که فمید وابستش شدم داشت عوض میشد😂😂

منم طرفم فهمید وابستشم عوض شد اخرم رفت بعد چن وقت گذشت اومد من حتی جوابشم ندادم الان بدون اون در ارامش کاملم😂😎

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️

من که نامزدم بگم وابسته نیستم افسرده میشه 🤕 با اینکه وابسته افراطی نیستم خب ادم وقتی با یه شخصی یه مدتی دوست عادی هم باشه قطعا دل تنگ میشه وابسته میشه ولی من اینطور نیستم که کلا درگیرش باشم ولی اگه اینو اعتراف کنم ناراحت میشه دوس داره افراطی وابسته باشم 

[QUOTE=238991887]من که نامزدم بگم وابسته نیستم افسرده میشه 🤕 با اینکه وابسته افراطی نیستم خب ادم وقتی با یه شخصی یه ...[/QUOTEمنم همین طور منم بهش نمیگم نیسم میگم  هسم میگه از رفتارات میفمم مث قبل نیسی

[QUOTE=238991887]من که نامزدم بگم وابسته نیستم افسرده میشه 🤕 با اینکه وابسته افراطی نیستم خب ادم وق ...

اره خب شما چون تغییر کردی متوجه شده این مردا نمیدونم چشونه وابسته نباشی ناراحت میشن وابسته هم باشی بهت اعتنا نمیزارن