2777
2789

سلام کمک دوستان از نگرانی و استرس شبو روز ندارم من سال۱۴۰۰دیپلم گرفتم معدل کتبی دیپلمم شده ۹/۰۹ معدل کل ۱۶/۶۰ دیپلمم تجربیه،با دوتاتبصره شیمی و ریاضی قبول شدم ،سه سال دبیرستان معدلام از ۱۷ کمتر نبوده شرایطم موقع انتحان نهایی افتضاح بود،بیمارم بودم،قصدندارم پشت کنکور بمونم چون شرایطشو ندارم،من دیپلمم شهرستان گرفتم الان تهران زندگی میکنم،پرسیدم برای ترمیم معدل گفتن باید بری شهرستان منم کسی رو ندارم شهرستان،میخوام برم دانشگاه آزاد رشته روانشناسی میتونم برم ؟ پارسال میکروبیولوږی ثبت نام کردم آزاد،با معدلم مشکلی نداشتن ولی دیر اقدام کرده بودم طرفیت پرشده بود

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

معدل کل مهمه‌.بله میتونی بری ولی میکروبیولوژی نخون کلا مزخرفه

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که دیپلم ردیه چی ؟

میتونع برع؟ 

• (:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
کسی که دیپلم ردیه چی ؟ میتونع برع؟ 

نه نمیتونه

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
نه نمیتونه

پس چیکا باید کنع؟  

مثلا ی درسیو ت شهریور افتاده 

شرایطش چجوریه اگه بخواد ثبت‌نام کنه ؟

سالهای گذشته معدلش ۱۷_۱۸ ولی سال آخرش افتضاح🩹🚶😂

• (:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 

میتونم برم؟ اخه از اینستا از چند نفر پرسیدم بعضیا میگن معدل۱۲ کمتر ثبت نام نمیکنن،بعضیام گفتن چرا میتونی بری 

درست میگی تحقیق کردم گفتن میکروبیولوژی خوب نیس گفتم برم روانشناسی اون چطوره ؟

میتونم برم؟ اخه از اینستا از چند نفر پرسیدم بعضیا میگن معدل۱۲ کمتر ثبت نام نمیکنن،بعضیام گفتن چرا می ...

ب نظرم علوم تربیتی بهتره اگه قصد داری بعدا‌ تو‌ازمونای استخدامی شرکت کنی این رشته رو خیلی میگیرن.روانشناسی هم‌بد نیس هرچی باشه‌از میکرو خیلی بهتره.

میکروبیولوژی بدون کنکور نه 

اون موقع که خواستم ثبت نام کنم پرسیدم از مسئول ثبت نام گفت مشکلی نیس برا معدل ولی من دیر اقدام کردم ظرفیت پرشده بود،الان میخوام برم روانشناسی اون چی اونو میتونم؟

اون موقع که خواستم ثبت نام کنم پرسیدم از مسئول ثبت نام گفت مشکلی نیس برا معدل ولی من دیر اقدام کردم ...

عزیزم از ثبت نام که  اره میتونی هر چی رو پذیرشت شاید نکنن

رولنشناسی رو اره میگیرن

حالا ار دو رو ثبت نام کن

ب نظرم علوم تربیتی بهتره اگه قصد داری بعدا‌ تو‌ازمونای استخدامی شرکت کنی این رشته رو خیلی میگیرن.روا ...

اینکه گفتی میتونی بری با این معدل خیالم راحت شد بخدا از بس همه گفتن میتونی ،نمیتونم دیوونه شدم،با این معدل میتونم برم علوم تربیتی؟

عزیزم از ثبت نام که  اره میتونی هر چی رو پذیرشت شاید نکنن رولنشناسی رو اره میگیرن حالا ار دو ...

باز خدا رو شکر که میگی روانشناسی رو قبول میکنن استرس کشته منو

اینکه گفتی میتونی بری با این معدل خیالم راحت شد بخدا از بس همه گفتن میتونی ،نمیتونم دیوونه شدم،با ای ...

بله میتونی.بجای اینکه بشینی استرس بکشی شماره آموزش دانشگاه مد نظرت‌رو پیدا کن باهاشون صحبت کن