2777
2789

سلام دوستان کسی ادمین شهریار یا همون مباد چشمی رو می‌شناسه ؟ 

من یمخوام بدونم میتونم ادمینی کنم فقط برا پیج خودم آیا میتونم با آموزشهای ادیمن شهریار پیج خودم رو ازش درآمد کسب کنم ؟یه راهنمایی کنید من رو در مورد بازار و سختی های این کار .

لطفا کمک کنید می‌خوام بدونم کار خیلی سختی نیست که بخوام از طریقش درآمد کسب کنم ؟ البته نمیخوام وقت زیادی بگذارم برا گوشی با وجود دو تا بچه همین که چند ساعتی باشم و از طریقش درآمد کسب کنم . آیا میشه ؟ هیچ چیزی در موردش نمی‌دونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارتاگروه پیج دارم تو فیسبوک هم خودم ادمینم وهم ادمین دارم ،البته اگر انگلیسی یا المانی شما خوبه میتونید درآمد کسب کنید وبهتون‌ میگم اما بازبان فارسی متاسفانه اونجا  امکانش نیست ،غیراز فیسبوک بیزینس تجربه ای ندارم 

من چهارتاگروه پیج دارم تو فیسبوک هم خودم ادمینم وهم ادمین دارم ،البته اگر انگلیسی یا المانی شما خوبه ...

میشه بگید به چه صورته 

دختر من زبانش عالیه همش میگه دوست دارم برا خودم درامد داشته باشم 

ممنون میشم بگید یا اگه خواستید تو تاپیک خودم بزارید 

ممنون 

خدا رو دارم غم ندارم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
میشه بگید به چه صورته  دختر من زبانش عالیه همش میگه دوست دارم برا خودم درامد داشته باشم  ...

اولینکار داشتن یه حساب بانکیه چون ایران تحریمه ،من خودم یکی ازاشناها برام حساب باز کرده ،بعد باتوجه به نوع کاری که بلد هست کارپاره وقت اینترنتی بهش میدن وپولشو‌ به اون حساب واریز میکنند،اول یه حساب فیسبوک‌بسازه برنامشو‌نصب کنه مراحلشو دقیقا فدم به قدم توضیح داده