2777
2789

ببخشید که طولانیه. ممنون که تا اخر میخونید و نظرتونو میگید

چهارساله ازدواج کردیم من 24همسرم 26.کارمند هستم. این ماه اولین ماهیه که قراره حقوق بگیرم.خونه و زمین نداریم. یه ماشین معمولی داریم.مسکن ملی ثبت نام کردیم یک سال و نیمه پول دادیم ولی فعلا خبری نیست.شهرستان هستیم و قراره زمین و وام مسکن بهمون بدن خودمون بسازیم..همسرمم کارمنده. حقوقش برا خرج زندگی و قسطه.دلم خوش بود از این ماه میرم سرکار دو تا وام 200تومنی میگیرم قسطشو با حقوقم میدم و با 50تومن طلا و پول پیش خونه ای که اجاره کردیم(60تومن) یه خونه مسکن مهر نیمه ساخته میگیریم که چندماه دیگه تحویل میدن. ولی خب بعد عید بانکا گفتن فقط از رو امتیاز حساب وام میدن که امتیاز ماهم زیاد نیست..اینم بگم که قراره از اینجا جابه جا شیم چون بچه دار شدیم و خونمون در کل خیلی کوچیکه.اونجا باید تقریبا سی تومن پیش و سه اجاره بدیم یا 60تومن و دو تومن و این اجاره رو قراره با حقوق من بدیم..چکار کنم که خونه دار شم؟؟مامانم میگه ماهی یه رب سکه بگیر.خودم میگم زمین کوچک منطقه پایین شهرمون بگیرم با وامای کوچیک و طلاهام حدودا 250میشه همونو کم کم بسازم یا اینکه سکه بگیرم؟

زمین بگیر

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینو میگم.حتی تو روستا الان ارزش داره بعدا همونو میفروشی 

فکر و برنامه ریزیتون خیلی خوبه اقدام کنید و پیگیر باشید ان شالله میتونید با به برنامه ریزی منظم دوسه ساله صاحب خونه بشید

مهران هستم در سر زمین عجایب🥴🥴