2777
2789
عنوان

کسانی که زایمان طبیعی داشتن

483 بازدید | 30 پست

لطفا تجربیاتتون رو بکین و اینکه چطور زایمان راحتی داشته باشیم

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه که بهتره بیمارستان خیلی بده هعی میان معاینه  بعد تو خونه کسی بهت میرسه از نظر خوراکی ح ...

درد داشتم درد زایمانم بود🤭🤭🤭نمیرفتم ک امپول فشار نزنن

از۹۷عضوم ترکیدم🤦تو تاپیکام زیر۲۰سال نیاد حوصلع خوشمزه پرونی ندارم😑
تو خونه که بهتره بیمارستان خیلی بده هعی میان معاینه  بعد تو خونه کسی بهت میرسه از نظر خوراکی ح ...

با حرفت موافقم

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
درد داشتم درد زایمانم بود🤭🤭🤭نمیرفتم ک امپول فشار نزنن

من سر دو تا بچه هام وقتی رفتم بیمارستان دیگه موقع زاییدنم بود

سر دخترم راحتر بودم چون غذا خوب خوردم و انرژی داشتم

ولی سر پسرم ۳ صبح درد گرفتم اصلا نه صبحونه خورده بودم نه چیزی داشتم غش میکردم 

ریسک نداره؟ کیسه آبتون پاره نمیشد؟ فاصله زایمانتون چقدر بود؟

من که کیسه آبم پاره نشد 

ریسکش هم نمیدونم دیگه برا من ۳ یا ۴ دیقه یکبار بود البته بیمارستان نزدیکمونه زیاد دور نیست ۱۰ دیقه راه بود 

من موقع دردا گل گاوزبون میخوردم حموم میرفتم و ورزش میکردم  تا وقتی که دیگه غیر قابل تحمل بود