2777
2789
عنوان

به هرکی فکر میکنم ،میبینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 27 پست
چه خوب شد تاپیکتو دیدم.من هربار که برام اتفاق میوفتاد  میگفت ینی چی خب مگ‌میشه الان میبینم ف ...

میتونی جواب  سوالمو حدس بزنی 

کراش که یه مدت باهاش دوست بودم الان نیستم

دلتنگم میشه

میتونی بفهمی چرا دوستیمون تمام شد

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب شد تاپیکتو دیدم.من هربار که برام اتفاق میوفتاد  میگفت ینی چی خب مگ‌میشه الان میبینم ف ...

دلیلشو که نمیدونم ولی در کل گاهی خوابامم درست از کار درمیاد

🤵‍♀️💗🕊
دلیلشو که نمیدونم ولی در کل گاهی خوابامم درست از کار درمیاد

نه من خوابام مزخرفن.یکی از یکی بدتر

ولی اینی که گفتی و برای من پیش اونده.مثلا امروز یه حسی بهم میگه مادرشوهرم زنگ میزنه.دقیقا همون روز میزنه.یا مثلا یه مدته یه فیلم قدیمی که هرکسی دنبالش نمیره.یهو از ماهواره پخش میشه پ ش م ا م میریزه

یا مثلا تو فکرم یهو مرگ یکیو حس میکنم.واقعا طرف بعد چن روز خبر فوتش اومد.یه نمونشم پسر دایی پدرم

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏
نه من خوابام مزخرفن.یکی از یکی بدتر ولی اینی که گفتی و برای من پیش اونده.مثلا امروز یه حسی بهم میگه ...

منم اینجوریم ولی وقتی خواب آشفته میبینم  اتفاق بد میفته خواب خوب میبینم حتما اتفاق خوب میفته

🤵‍♀️💗🕊