2777
2789
عنوان

به هرکی فکر میکنم ،میبینمش

474 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من به هرکی فکر میکنم چند ساعت بعدش میبینمش، مثلا وقتی خیلی درگیر فکر و خیالش میشم و ناخودآگاه باهاش تو ذهنم مثلا صحبت میکنم میبینمش،، خیلی امتحان کردم و درست بوده تا پریشب 

داشتم به دوست شوهرم  و زنش فکر میکردم  ساعت ۱۱شب بود ، یهو شوهرم زنگ زد گفت فلانی میخاد بیاد شب نشینی و من کلی هنگ کردم,, یا حتی مثلا به یه سریال فکر میکنم میبینم تی وی داره پخش میکنه 

کسی مثل من هست؟؟؟

🤵‍♀️💗🕊

چشم سوم داری

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من دلم میخواد وقتی بهش فکر میکنم استوری بذاره همین 😂

جناب کراش

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

ارتعاشت بالاست 

تو اون نفر یااتفاقو جذب میکنی 

بنطر من خیلی این خوبه قدرشو بدون و درست ازقدرت ذهنت استفاده کن 

هرکیم قانون جذبو قبول نداره ریپ نزنه چون حوصله ی توضیح ندارم نظرمن اینه نظربقیه هم محترمه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

به منم بگو کراش که یه مدت دوستم بود نظرش درموردم چیه

دلتنگ من میشه؟

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 
بخدا منم هستم مثلا چن بار اتفاق افتاد یسریم شوهرم گفت تو بگو تو که میگی میشه🤔

بخدا هروقت به جاریم که طلاق گرفته فکر میکنم میبینم شب اومد خونه مادر شوهرم یا از فامیلای خودمونم همینطور

🤵‍♀️💗🕊
بخدا هروقت به جاریم که طلاق گرفته فکر میکنم میبینم شب اومد خونه مادر شوهرم یا از فامیلای خودمونم همی ...

چه خوب شد تاپیکتو دیدم.من هربار که برام اتفاق میوفتاد 

میگفت ینی چی خب

مگ‌میشه

الان میبینم فقط من نیستم

ولی خیلی عجیبه.هرکسی اینجوری نیست.دلیلشو متوجه شدی بهم بگو منم بفهمم براچیه

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏