2777
2789
عنوان

جدایی بخاطر نداشتن بچه

1425 بازدید | 48 پست

سلام...این اولین باره تو نینی سایت پست میزارم.۵ساله عروسی کردیم..با چه مکافاتی...من عاشق همسرم..تا امشب فکر کنم اونم بود ..یه بار باردار شدم و سقط شد..دیگه نشدم..چندین بار ای یو ای و آی وی اف..جالبه مشکلی هم نداریم هیچ کدوم...شوهرم مرد خوبیه..امشب بحثمون شد..خودم قشقرق کردم...میدونم غمامون مال بچه اس..راستش من خیلی مشکلی ندارم..امشب بهش گفتم اومدیم و خدا بهمون نداد..اونوقت چی؟...گفت من اصلا بهش فکر نمیکنم که نشه.....گفتم:اگه نشه منو میزاری و میری؟بخاطر بچه..باید یکیمون رو انتخاب کنی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو کن بابا .من ای یو ای کردم ای وی اف کردم حتی سیکل ای وی افم بخاطر نداشتن تخمک کنسل شد باردار نشدم .اخرش تو اوج ناامیدی بعد از ۱۰سال باردار شدم الانم ۱۱ماهشه بچم..من دقیقا موقعی ک بیخیالش شدم و بهش فکر نکردم باردار شدم فک کن ۳ماهم بود فهمیدم باردارم

حرفتون‌ درست نبوده خب بچه دار شدن ارزو هر پدر و مادریه اونم از عشق و همدم زندگیشون 

شماها باید تو این شرایط بیشتر هوای همو داشته باشید ن همو تو دو راهی قرار بدین و دلخوری پیش بیارین بعدشم کلی راهکار واسه بچه دار شدن هست بجای بحثای الکی برید پیش ی دکتر خوب و تموم

اصلا مشکلتون این نیس .ذهن خودت منفی بافتی 

همه دعواشدن میشه .حالا ما بچه داریم خونه نداریم از سر اون هرچی دعوامون بگیره اخرش به خونه ربطی پیدا میکنه ....

حساس نشو مال همه زنو و شوهراست .به قول شوهرتم اصلن فکر نکن ک نمیشه ....چرا نشه .سر موقع خودش میشه .

خودم ادم کم صبری هستم میدونم انتظار چطوره .ولی دختر داییم سال 88ازدواج کرده بوددالان شکر خدا بعد سالها بچه دار شد نی نیش 1سالشه .

و خیلیای دیگه نا امید نشو .دیر و زود داره سوخت و سوز نداره دعوا هم همیشه هست .ذهنتیت شوهرتو رو حدایی نکشون بخاطر بچه 

بعدش چی گفت

راستش نگاهشو دزدید...گفتم:یعنی نشه تمومه..آره؟؟...گفت:خانم من بچه میخوام..رابطه بی فایده نمیشه..قرار شده بریم مرکز مام..اگر گفتن نمیشه و ای وی افم کردیم توافقی جدا شیم......باورم نمیشه قبول کرده...

راستش نگاهشو دزدید...گفتم:یعنی نشه تمومه..آره؟؟...گفت:خانم من بچه میخوام..رابطه بی فایده نمیشه..قرار ...

این حرفا رو شما نزاشتی تو دهنش؟؟؟بعد از کجا میدونی حتما مشکل از شماست؟بلکه مشکل از اونه؟

اصلا مشکلتون این نیس .ذهن خودت منفی بافتی  همه دعواشدن میشه .حالا ما بچه داریم خونه نداریم ...

داره بهش فکر میکنه..من حتی گفتم نشد رحم اجاره ای....ما۶سال همو میخواستیم...خیلی مشکلات کشیدیم تا یه خونه نقلی خریدیم...اون عاشق بچه اس..یه جورایی از چشمش افتادم..امشب بهم گفت نخواه زندگیمون مثل۵سال پیش باشه