2777
2789
عنوان

چرا ب هم دیگه توهین میکنید ؟😔😔

303 بازدید | 43 پست

چرا این همه تنفر وتوهین تو نظرها موج میزنه ؟ چرا همه‌همو محکوم می‌کنیم ؟ چرا دنبال اینیم بگیم دیدی اشتباه کردید ؟ یکی یا یه عده تو یه موقعیتی یه کاری کردن ،حتی اگه از نظر من و تو اشتباه بوده قبول کن این کارو برای بی احترامی و یا سوزوندن دل تو ویا فراموش کردن غم به عده دیگه نکرده ، دوسش نداری بگو ندارم ولی عقیده شو ب تمسخر نگیر محکومش نکن ب بی احترامی و بی خیالی،،،اول از همه ب خودم میگم اینارو، سواد رسانه آرزوست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یکی تاپیک زده داره در مورد قیافه ی یکی همش حرف توهین آمیز میزنه

یا اینکه در مورد همین حادثه ی متروپل هزارتا پست توهین امیز نسبت به مردم خوزستان دیدم

برام عجیبه این حجم از بیشعوری

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
چیشده ولی بعضی وقتا بعضی کاربرابد صحبت میکنن  نمیزارن ماخوب صحبت کنیم

اره دقت کن همه داریم همو میزنیم ،،،شدیم چند دسته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینا همه فیک هستند.. ادم دلسور دوست منه که چندشبه اونجاست به زور دارو و سروم سرپا داره غذا میپزه کم ...

آدم چیزی نگه بهش نمیگن لال

کاشکی یسری از کاربرا یاد بگیرن بهم نپرن،انگار دشمن خونیتن

خوبه نمیشناسنمون رفتارشون اینه،کسیو میشناختن چه میکردن

سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره

درحالی ک تو دلم پر حرفه😐

به احترام کاربرای سایت و نی نی یارهای عزیز هیچی نمیگم☺

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦
الان یکی تاپیک زده داره در مورد قیافه ی یکی همش حرف توهین آمیز میزنه یا اینکه در مورد همین حادثه ی ...

بعد بری تو بیو همینا نوشتن قضاوت کار خداست و توهین ممنوع و....

اوکی ولی من نمیتونم عقیده ای که دستشو رو گذاشته بیخ گلوم و داره فشار میده رو مسخره نکنم! نفرتی نیست ...

کدوم عقیده گلم ؟ واقعا ؟ یا بهت تفهیم شده و تلقین شده این حس ؟ 

اره واقعا اینجا اینجوریه که همه میگن ما باشعوریم با فرهنگیم خوبیم بعد یه تاپیک میاد اخ گیسو گیس کشی بزن بزن فحش اصلا خجالت میکشی از هر نظری که میخونی ولی بعضیام واقعا عالی یعنی باید به شخصیت شون افتخار کرد ادب و احترام از هر جملش میباره

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بعد بری تو بیو همینا نوشتن قضاوت کار خداست و توهین ممنوع و....

اتفاقا من باکاربری قبلیم این موضوع بهم ثابت شد اکثر مذهبیای سایت فقط در ظاهر میگن

سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره درحالی ک تو دلم پر حرفه😐 به احترام کاربرای سایت و نی نی یارهای عز ...

عزبزم حرف زدن اشکالی نداره،،،مشکل فرو کردن نظر خودمون ب بقیه با توهین و ناسزاست