2777
2789

سلام من اول بگم پسرم میخوام ببینم شناخت درستی پیدا کردم ازتون یا نه.به نظر من شما خانما جذب مردای یه خورده خشن میشین و اصلا به ادمای خیلی مهربون جذب نمیشین. (یکم مهربون نه ها اینکه مرد خیلی ابراز احساسات کنه و خیلی خیلی مهربون باشه باهاتون شما چندشتون میشه)شما جذب مردایی میشین که یه خورده به قول معروف خلافن.بهتر بگم پسرای بد.دست خودتونم نیست پس خودتونو بخاطر این سرزنش نکنین این ویژگ ذاتی شماست دیدین مثلا یه پسری تو خانوادتون خیلی مهربون باشه مثلا بهش بگین تو خیلی ادم خوبی هستی ولی برای من جذاب نیستی.بخاط این موضوع ناراحت نشین که چرا من اینطوریم و سعی هم نکنین که تغییرش بدین این ویزگی شماست.شما مردی رو دوست دارین که روتون تسلط داشته باشه نه اینکه مثل شما خیلی با احساسات باشه.چون شما منبع احساساتین برای همین جذب کسی میشین که روتون تسط داشته باشه.حتی من خیلی اینجا دیدم که میگن دوست دارم شوهرن یا دوست پسرم کتکم بزنه خشن باشه.اینا رو دوست دارین چون احساس میکنین یکی هست که روتون سلطه داره و همین براتون جذابه.چون مردای مهربون یا خوب همیشه دسوت دارم از خودشون بزنن برای اون خانم همه کار بکنن و اون خانم اون حس سلطه رو از اون اقا دریافت  نمیکنه برای هیمنه که جذبش نمیشه اگه دقت کرده باشین پسرای خوب همه بهشون میگن تو خیلی پسر خوبی هستی ولی به دلم من ننشستی.چون اون خانوم حس مردانگیو اقتدار رو توی اون مرد نمیبینه.بنابراین ازش متنفر میشه و یجورایی چنددش میشه از مردای خیلی مهربون.

خواستم ببنیم شناختن ازتون درست هست یانه؟

من خودم حد وسطم دوست دارم یه خورده رو این قضیه بیشتر‌کار کنم تا سنم کمه این عادت کامل درست بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.