۱۳ ساله ازدواج کردم بچه ندارم شوهرم بهم خیانت میکنه تا یک سال پیش که خیلی شدید شده بود خونه نمیومد حتی خواستگاری و حلقه و همه اینارو پیش رفته بود که من واسه زندگیم میجنگیدم که نگهش دارم و خلاصه بعد یه جریاناتی که من میخواستم با طلاق بترسونمش اونم برگشت و گفت منو ببخش و از این حرفا منم بخشیدم گفتم بچه بیاد زندگیم گرم میشه و رفتم دنبال ای وی اف الان یک ماه دیگه انتقال دارم ولی دوباره یک هفته هست که پیامکاش و شب نیومدناشو تکرار میکنه الان هم از دیشب نیومده و من مطمئنم داره خیانت میکنه نمیدونم چه کنم احساس میکنم رو هوا معلقم از طرفی کل پس اندازم حدود ۴۰ تومن دادم تا آلان واسه خرج دکتر
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
خیلی صبوری کردم و جنگیدم . میگم بچه بیاد خوب میشه بر میگرده زندگیم گرم میشه. چشم حسودایی که نمیتونن زندگیمو ببینن کور میشه . جرات طلاق ندارم فقط بخاطر اینکه اونایی که میخواستن زندگیم بهم بخوره خوشحال بشن و پیروز بشن. و بگن بچه دار نشد
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
به نظرم بچه خودتو سرگرم میکنه رابطه با شوهر تو زیاد تاثیر نداره البته نظر شخصیه منه اما با این فرض بچه رو بیار که با همه خیانتا و رفتارهای شوهرت باز تو زندگیش میمونی انشالله که سربراه میشه شوهرتو زندگیت شیرین گلم