2777
2789

۱۳ ساله ازدواج کردم بچه ندارم شوهرم بهم خیانت میکنه تا یک سال پیش که خیلی شدید شده بود خونه نمیومد حتی خواستگاری و حلقه و همه اینارو پیش رفته بود که من واسه زندگیم میجنگیدم که نگهش دارم و خلاصه بعد یه جریاناتی که من میخواستم با طلاق بترسونمش اونم برگشت و گفت منو ببخش و از این حرفا منم بخشیدم گفتم بچه بیاد زندگیم گرم میشه و رفتم دنبال ای وی اف الان یک ماه دیگه انتقال دارم ولی دوباره یک هفته هست که پیامکاش و شب نیومدناشو تکرار میکنه الان هم از دیشب نیومده و من مطمئنم داره خیانت میکنه نمیدونم چه کنم احساس میکنم رو هوا معلقم از طرفی کل پس اندازم حدود ۴۰ تومن دادم تا آلان واسه خرج دکتر 

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی صبوری کردم و جنگیدم . میگم بچه بیاد خوب میشه بر میگرده زندگیم گرم میشه. چشم حسودایی که نمیتونن زندگیمو ببینن کور میشه . جرات طلاق ندارم فقط بخاطر اینکه اونایی که میخواستن زندگیم بهم بخوره خوشحال بشن و پیروز بشن. و بگن بچه دار نشد 

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
یا خدااااا یعنی حلقه گرفته بود ازدواج کنه؟؟؟؟ چجوری موندی

مرده متحرکم. خیلی داغونم کرد هنوز عکسای عاشقونشون تو شمال و لب دریا تو مشهد تو ذهنمه.

خیلی صبوری کردم و جنگیدم . میگم بچه بیاد خوب میشه بر میگرده زندگیم گرم میشه. چشم حسودایی که نمیتونن ...

بخاطر اینکه چشم بقیه رو در بیاری میخوای خفت و خواری و تحمل کنی یه بچه رو هم بدبخت 

والا عجیبی 

چرا فکر کردی مشکلت با بچه حل میشه عزیزم تورو خدا اول شوهر تو درس کن بعد بچه بیار فک نکن بچه پابندش م ...

حس میکنم بعد از ۱۳ سال بچه زندگیمو گرم میکنه

خیلی صبوری کردم و جنگیدم . میگم بچه بیاد خوب میشه بر میگرده زندگیم گرم میشه. چشم حسودایی که نمیتونن ...

عزیزم من خیلی معذرت میخوام اینجوری صحبت میکنم ولی حسودی به چی؟؟؟

با بچه چیزی درست نمیشه

ارزش شما خیلی بالاتر از این زندگی هستتت 

رها کنید تا حالتون بهتر بشه

عزت نفس داشته باش نمون جایی که نمی خوانت  بچه هم نیار بدبختش کن این مرد نه مرد خوبی نه پدر خ ...

کلی هزینه کردم کلی سختی کشیدم ۲۱ جنین دارم نمیتونم شکست رو قبول کنم. 

مرده متحرکم. خیلی داغونم کرد هنوز عکسای عاشقونشون تو شمال و لب دریا تو مشهد تو ذهنمه.

شما با این روحیه به نظرتون میتونید همسر و مادر خوبی باشید کخ زندگی تون گرم بشه؟

عزیزم ما الان هر چی هم بگیم شما میخوای حرف خودت بزنی

تا خودت به این نتیجه نرسی صحبت کردن ما فایده ای نداره

من خودم طعم خیانت رو چشیدم واسه همین میگم ارزش نداره

حس میکنم بعد از ۱۳ سال بچه زندگیمو گرم میکنه

به نظرم بچه خودتو سرگرم میکنه رابطه با شوهر تو زیاد تاثیر نداره البته نظر شخصیه منه اما با این فرض بچه رو بیار  که با همه خیانتا و رفتارهای شوهرت باز تو زندگیش میمونی انشالله که سربراه میشه شوهرتو زندگیت شیرین گلم