2777
2789
عنوان

باردارای سه ماهه دوم

156 بازدید | 10 پست

اگه باردارین بیاین کنار هم باشیم از علایمتون و مشکلاتمون بگیم 

من ماه چهارمم هنوزم تهوع دارم سردرد های مزمن دارم اصلا غذا نمیچسبه شما چیکارا میکنین؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

سلام من هفته ۲۴ هستم. یعنی ماه ششم.

کلا همه اش رو جمع کنم کمتر از یک ماه حالت تهوع داشتم. ولی مشکلم این روزا درد ساق پامه. مخصوصا شبا. حالا دکترم بهم پودر منیزیم داده یه کم بهتر شده. 

کم خواب شدم. بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره.

دیگه چی بگم..😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه رفتم ماه پنجم(۱۸هفته ام) حالت تهوع صبح ک پامیشم دارم اشتهام یکمی بهتر شده نسبت به ماه های ...

فشارت پایینه اینجوری میشی؟خرما خیلی خوبه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
۲۰هفته ۳روزمه.فقط کمر درد کلافم کرد.تهوع هم اولش داشتم😑انشالله هممون به سلامتی فارغ بشیم

ازین بالشای کمردرد بارداری رو استفاده کن 

سلام من هفته ۲۴ هستم. یعنی ماه ششم. کلا همه اش رو جمع کنم کمتر از یک ماه حالت تهوع داشتم. ولی مشکلم ...

ای وای منم کم خوابم😬

سلام دوستان امیدوارم که هتون به سلامتی فارغ بشین منم23هفته ام، فعلا که گهگاهی کمر درد و پا درد و گاهی ورم پا  دارم، حالت تهوع هم از اول نداشتم😅

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
سلام دوستان امیدوارم که هتون به سلامتی فارغ بشین منم23هفته ام، فعلا که گهگاهی کمر درد و پا درد و گاه ...

خوشا به سعاددددددتتت😂😂تهوع بیچارم کرده

خوشا به سعاددددددتتت😂😂تهوع بیچارم کرده

😅😂

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
ازین بالشای کمردرد بارداری رو استفاده کن 

شبا با بالش بارداری میخابم.اما خب وای از اون ردزی ک یکم کار کنم یا پیاده روی داشته باشم میگیره دیگه حتی یه قدمم بخام بردارم گریم میگیره

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊