2777
2789
عنوان

از من بدشانس تر و بدبخت ترم دیدی ؟ میگی نه بخون !

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 29 پست
ن تو خودت این بلاها رو سرت اوردی ربطی ب شانس نیاوردی آدما فکر میکنن نمیزارن لین همه ازشون سو استفاده ...

تو با یکی دوست میشی همه جوره خودشو خوب نشون میده دوستش نداری ؟ بعد رو پیشونیش نوشته من ادم بدیم ؟ اخه بلد نیستی دلداری بدی چرا زخم زبون میزنی ؟ نفرینت نمیکنم ولی بدون دلمو شکستی ... تا سرت نیاد نمیفهمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از سمت تو هم هست، نباید زود به طرف اعتماد کنی یا باور کنی باید به رابطه تایم بدی خوب شناسی من ...

منم همه ی اینایی که گفتم هرکدوم چند ماه چند ماه بودن

چند سال نبودن

نمیشه ادما رو شناخت

کسیم نمیاد بگه من ادم بدیم

تو با یکی دوست میشی همه جوره خودشو خوب نشون میده دوستش نداری ؟ بعد رو پیشونیش نوشته من ادم بدیم ؟ اخ ...

من جای تو بودم خبببببب تاپیک هام هئت ک طرف چه قدرررررررررررررررررر منو نابود کرد اما آدم درس میگیره من تا آخر عمرم نمیتونم ب کسی اطمینان کنم آدم هم هر کاری میکنه خودش کرده باید درس بگیره تجربه بشه براش

چجوری با اینهمه بودی و هر بار شکست خوردی و رفای بعدی خب تقصیر خودته برای خودت ارزش قائل شو تا یکی و ...

شما یکی رو میبینی بهت میگه دوستت دارم نمیری باهاش اشنا شی ؟ رو پیشونیش نوشته من ادم بدیم ؟ شما یکی هرروز بهت محبت کنه دلت نمیره براش ؟ تا سرت نیاد نمیفمی منم قبلا مثل تو بودم 

منم همه ی اینایی که گفتم هرکدوم چند ماه چند ماه بودن چند سال نبودن نمیشه ادما رو شناخت کسیم نمیاد ...

کسی نمیگه ماستم ترشه، بهرحال ریلکشون دیدی

خودتم داری چند بار طرف تیغ زده، چند بازی داده، ولی باش ادامه دادی، عزیزم توام میخاستی باشند

کسی نمیگه ماستم ترشه، بهرحال ریلکشون دیدی خودتم داری چند بار طرف تیغ زده، چند بازی داده، ولی باش اد ...

من نخواستم باشه

شما بودی اونموقع ؟ یک بار بود

زنگ زد گریه کرد لنگ بود بهش دادم

بعده ها بعد از جدایی فهمیدم دروغ بود

قضاوت نکن کسی رو چون سرت میاد 

کامل نخوندم تا جایی که خوندم جواب میدم 

خواهرم آدم یبار اشتباه میکنه ، اینا بدشانسی نیست مشکل چیز دیگه ایه 

پ.ن :منم یه شکست داشتم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عاشق نبودم ولی محبت دیدم عشق دیدم دلبستم  شما کسی بهت محبت کنه میرینی بهش ؟

عزیزدلم شما تو بیشترش نوشتی عاشق شدم عاشقم کرد و...من اجازه نمیدم هرکسی وارد حریم شخصیم بشه که مثلا عاشقم کنه بره تا خودت نمیخواستی میتونستن 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

عزیزدلم شما تو بیشترش نوشتی عاشق شدم عاشقم کرد و...من اجازه نمیدم هرکسی وارد حریم شخصیم بشه که مثلا ...

شما تنها بمون با کسیم نباش تا اخر عمرت تا اسیب نبینی

مثل این میمونه یه بار غذا خوردی مسموم شدی تا اخر عمرت دیگه غذا نخوری بمیری چون یه بار مسموم شدی

باشه من بدم شما عاقل و فهمیده ای

خدا ایشالا سرت نیاره تا کلا نتونی درک کنی فقط حرف بزنی بگی تقصیره خودت بود تقصیره خودت بود

باشه من بد بودم شما بد نباش

نه از این به بعد میرم با زنا نون و ابم رو مردا نمیدن اونام میان سمتم شما نرو شما همیشه تنها بمون ...

من متاهلم😊😊.

قبل از متاهلی هم با مردی نبودم.

به قول شما مردهای زیادی اومدن سراغمم.

ولی هیچوقت به کسی رو‌ندادم.

شما منظورمو اشتباه برداشت کردین.

مگه تنهایی چشه.

هر کی میاد سراغت قبول میکنی

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
شما تنها بمون با کسیم نباش تا اخر عمرت تا اسیب نبینی مثل این میمونه یه بار غذا خوردی مسموم شدی تا ا ...

من متاهلم قبلام اینجور روابط و تجربه نکردم انشالله خداوند بهترین فرد و درکنارت قراره بده بهترین ها برات رقم بخوره 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

شما یکی رو میبینی بهت میگه دوستت دارم نمیری باهاش اشنا شی ؟ رو پیشونیش نوشته من ادم بدیم ؟ شما یکی ه ...

عزیزم تو درست میگی ولی اگه ادم چند بار شکست بخوره دیگه یکم سرسختتر دل میبنده ب کسی 

شرمنده من نمیخواستم قضاوتت کنم واقعا واست ناراحت شدم و اگر خواهرمم بود همینو بهش میگفتم

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻