2777
2789
عنوان

کاش صاحبخونمون بگه بلند شین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 51 پست
میدونم ولی خب پارسال موقع تلوزیون دیدن یکیش پیچید دور پام یهو دیدمش بعد اون ماجرا تا اواسط زمستون که ...

حق داری عزیز دلم...ولی پدرتم حق داره...دعا کن از خدا بخواه

The trouble is you think you have timeBuddha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طفلک نداره دیگه..چه بلندتون کنن چه نکنن...جلو بابات نگی غصه بخوره ها...باباها دوس ندارن شرمنده خا ...

همه باباها مثه هم نیستن اگه میخواد خجالت نکشه بره کار درست حسابی

چرا پس انداز نداشته؟

قصد توهین به پدر ایشون ندارم چون پدر خودمم همچین شخصیتی داشت میدونم چی داره میکشه

بچه هم این وسط والا حقو حقوقی داره بریزید دور این حرفا رو 

نه عزیزم خونه ما تو صحرایی و اطرافش همه زمین کشاورزین یعنی چهارطرف زمین کشاورزیه

خب بخاطر همونه خیلی سخته میفهممت ولی بنده خدا باباتم دستش خالیه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
همه باباها مثه هم نیستن اگه میخواد خجالت نکشه بره کار درست حسابی چرا پس انداز نداشته؟ قصد توهین به ...

بله درست میگید حق باشماست 

بعضی ها وقت اسمشون پدر مادر هست بخدا هیچکدوم از وظایف پدرمادری و برای بچشون انجام ندادن اینا پیش خدا باید جواب پس بدن اینا ظلم میکنن ب بچشون ب پدر مادر خود نیکی کنید مال اینا نیس

یکیش پدرشوهر خودم ی شیطان بزرگه

همه باباها مثه هم نیستن اگه میخواد خجالت نکشه بره کار درست حسابی چرا پس انداز نداشته؟ قصد توهین به ...

بابای من کلییییی زمین تو روستاشون هس که باید بین خودشون و پسر عمو هاش تقسیم شه خونه ام هس اونجا ولی بابای من بچه بزرگ  نمیزاره کسی تقسیم کنه به همه گفتع بابامون اونا رو بخشیده به یه نفر درحالی که دروغ فقط به خاطر اینکه دعوا نشه سر میراث نمیزاره تقسیم شن در عوض پسر عمو هاش دارن میکارن و استفاده میکنن

خب چرا سم پاشی نمیکنید شاید دیگه رفتن

ببا گوگرد اشنایی داری ما خونه رو تخلیه کردیم یه روز کامل گوگرد تو اتاقامون اتیش زدیم ولی فایده نداشت باز پیداشون شد اخه یه نوع هم نیسن چن نوع مختلف نمیدونم سیاه با خال سفید خاکی با خال قهوه ایی مدل مختلفن

یعنی چی چجوری تو اون خونه زندگی میکنید بابات چرا ی حرکتی نمیکنه اخه مار تو خونه خیلی خوفناکه باز سوس ...

با کابوس هر شب و توهم این که الان خورد به پام دارم میگزرونم🙂💔

بله درست میگید حق باشماست  بعضی ها وقت اسمشون پدر مادر هست بخدا هیچکدوم از وظایف پدرمادری و بر ...

از دور نشستن یه چیزی واسه خودشون میگن

هی میگن بابا گناه داره بچه گناه نداره؟؟؟

این ادم داره اذیت میشه روحو روانش ریخته به هم اون پدر نباید برا رفاه خانواده کاری کنه؟

بابای من کلییییی زمین تو روستاشون هس که باید بین خودشون و پسر عمو هاش تقسیم شه خونه ام هس اونجا ولی ...

عجباااااا دعوا نشه به چه قیمتی

زنو بچه خودش اینجور زندگی کنن

واقعا از ته دلم برات دعا میکنم از این خونه برید یه جای خیلی بهتر🥺

عجباااااا دعوا نشه به چه قیمتی زنو بچه خودش اینجور زندگی کنن واقعا از ته دلم برات دعا میکنم از این ...

نمیدونم ولی مطمعنم اگه اون زمینا تقسیم شه کلی از مشکلاتمون برطرف میشه

فداتشم مهربونم🙂❤