مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه سرفه ش بخاطر گلودرد هست شربت گیاهی پدی کاف ضدسرفه هست ۲ و نیم سی سی هر ۸ ساعت ب بچم دادم خوب شد الان باز مریض شده سرفه شدید نفسش بالا نمیاد کبود میشه امروز باز رفتم خریدم بهش میدم
عزیزم سعی کن وعده های که بهش شیر میدید مقدار شیرش زیاد نباشه حتما اروغش بگیرید یه مقدار زیرسرش و شیب دار قرار بدید یعنی سرش کمی بالاتر از بدنش باشه دخانیات اطرافش مصرف نشه اگر خودتون شیر بهش میدید شیر پاستوریزه وقهوه نخورید
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت