2777
2789
عنوان

کار های خونه برام سخته

315 بازدید | 21 پست

نمیتونم انجام بدم 

احساس خستگی ناراحتی و...

چند روز دیگه هم باید برم سرخونه زندگیم

کارام بیشتر میشه

چیکار کنمم؟ 

تو هر حالتی ناراحتم🥺

turk Giziam

اول زندگی عادت کنید دوتایی کار کنید تو خونه همیشه فقط خودت انجام نده میدونم مرد میره بیرون سرکار ولی مردها زورشون زیاده قدرت دارن دو شیفت هم کار کنن پس یه وعده ظرف شستن هیچ مردی رو نمیکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

من خودم یک ساله عروسی کردم و اوایل خیلی اذیت میشدم 

اما الان چند تا راه پیدا کردم 

اول اینکه هر کاری رو همون لحظه انجام میدم ! 

مثلاً چایی خوردیم تموم شد همون لحظه میبرم دوتا لیوان رو میشورم! 

یا مثلاً غذا درست کردم ظرف کثیف شده 

بعد اینکه شام خوردیم ظرف میشورم و قابلمه و ظرف کناری رو همون لحظه خشک میکنم می‌زارم کنار ! 

فقط دوتا قاشق و چنگال و دوتا بشقاب رو می‌زارم ! بقیه همه جمع میشه 

و اینکه شام رو من همیشه از ساعت ۶-۷ شروع میکنم به پختن 

اینطوری برای ساعت ۸-۹ شام آماده ست( اگه خورشتی باشه بعد ناهار بلافاصله می‌زارم ) 

شام رو زود میخوریم و جمع می‌کنیم بعدش من یک ساعت چهل دقیقه وقت می‌زارم آشپزخونه رو دسته گل میکنم و ظرف شویی رو وایتکس میزنم و روی سطح کابینت رو دستمال کشی میکنم و گازم تمیز میکنم تحویل فردا میدم!!! 

اینطوری همیشه آشپزخانه و خونه برق میزنه 

و اینکه هر روز هم خونه رو سطحی دستمال میکشم  و جارو هم که یک روز درمیان میزنم 

چون معمولا جارو دستی میزنم ! 

این تمام کاری که من انجام میدم 

پس شد:

🧡چهل دقیقه آخر هر شب وقت بزار و آشپزخونه رو تمیز تمیز کن.

💓هر جایی کثیف شد همون لحظه جمع کن

🌱🌱🌱🌱🌱

و اینکه من بچه ندارم فعلا معمولا یکی از اتاق ها همیشه همیشه تمیزه چون رفت و آمد نمیشه ! 

معمولا اونجا رو بیست دقیقه ای تمیز میکنم 

اتاق خودمون هم صبح به صبح روشو مرتب میکنم و لوازم آرایشی رو اگه استفاده کرده باشم مرتب میکنم میام بیرون!

امیدوارم کمکی کرده باشم 

آهنگ بذار موقع انجام دادن کارها و باهاشون بخون و برقص

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

از همون اول به  ماشین ظرفشویی بخر دستت داغون نشه.

اگه پولش رو داری هفته ای یه بار یکی بیاد خونت رو تمیز کنه خیلی خوبه. خودت سطحی تمیز کن و به آشپزی برس.

سعی کن زیاد به خودت فشار نیازی والا من که کارمندم هم کار خونه هم کار بیرون داغونم کرده.دیگه به دستمال شستم می‌خوام بچلونم آبش گرفته بشه دستم درد میگیره.هم بخاطر کار زیاد با موس هم بخاطر کارهای خونه.الان تازه یاد گرفتم که زیاد به خودم  فشار نیارم.قبلا خرکاری زیاد کردم.

سلام عزیزم من خودم یک ساله عروسی کردم و اوایل خیلی اذیت میشدم اما الان چند تا راه پیدا کردم اول اینک ...

عزیزم زیاد با وایتکس کار نکن من مثل شما بودم الان ریه ام داغون شده ...

هوم احساس میگم رگ دستم دردمیکنه

ولی این هوم که گفتی احساس میکنم یعنی شوهر من کلا اهل کمک نیست این خیلی بده بعدا اگه بچه تون بشه اونم یادمیگیره که فقط مامان کار خونه میکنه اونوقت از باباشون یاد نمیگیرن کمک کنن میشی گلفت سه چهار نفر جدی بگیر این قضیه رو هم اگه پسر بشه بزرگ بشه هیچ کاری نکنه میشه از این پسرهایی که فکر میکنن دنیا فقط حوا محور مردها میچرخه مرد سالار میشه

عزیزم زیاد با وایتکس کار نکن من مثل شما بودم الان ریه ام داغون شده ...

چرا هر روز باید سینکو با وایتکس شست؟

مگه چی میشورید جز ظرف؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چرا هر روز باید سینکو با وایتکس شست؟مگه چی میشورید جز ظرف؟

من هر روز هم نمیشستم هفته ای یه بار وایتکس میزدم و دستشویی و حمام وایتکس زیاد استفاده میکردم...البته همش بخاطر زنداداشم بود که وسواسه منم اینجوری شده بودم.

الان خیلی کم از وایتکس استفاده میکنم.