2777
2789
عنوان

لکه بینی اوایل بارداری

85 بازدید | 8 پست

تورو خدا کسی چیزی میدونه بگه من امروز یکم زیاد گشتم تا الان همچین چیزی نشده بودا اومدم خونه ببخشید رفتم دسشویی لکه ی قهوه ای دیدم الان خیلی نگرانم میتونم سرخود شیاف پروژسترون بخرم یاباید دکتر بگه میگم امشب استفاده کنم که چیزی نشه یا امشب برم بیمارستان اونجا سونو کنن میترسم اونجام زیاد ور برن چیزی بشه یا صبرکنم فردا برم دکترم؟

به نظرتون امشب شیاف بخرم سرخود؟ هفته ی هفت هستم  برای تشکیل قلبش نرفتم

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته ۸ خونریزی داشتم یه دفعه ای شد  رفتم سونو گفت چیزی نیست ولی دکترم بهم شیاف داد&n ...

فردا برم به نظرتون یا الان برم بیمارستان سونو کنن؟

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

امشب تو خونه استراحت کن اصلا به خودت استرس نده فردا برو دکتر یا ماما اگه لازمه برات سونو می نویسه... درضمن مصرف شیاف پروژسترون مشکلی نداره ولی چون ممکنه قطع ناگهانیش ضرر بیشتری داشته باشه بهتره با مشورت پزشکت استفاده کنی

امشب تو خونه استراحت کن اصلا به خودت استرس نده فردا برو دکتر یا ماما اگه لازمه برات سونو می نویسه... ...

آهان مرسی قبلا دکترم نوشته بود سونو امروز وقتشه میرم سونو از اونجا هم میرم پیش دکترم دعاکنین که چیزی نباشه فقط از کورتاژو اینا میترسم

گلم من نگران بودم همون موقع رفتم خیالم راحت شد  تصمیم با خودت اگه میخوای تا صب استراحت کن صب ب ...

من از استرس تا صبح نتونستم خوب بخوابم امروز وقت سونو داشتم دیگه گفتم نرم بیمارستان همون بمونه امروز برم از اونجا هم برم پیش دکترم فقط دعاکنین چیزیش نباشه