2777
2789
عنوان

تو دوران مدرسه تجدید داشتین😅😕⁉️

2024 بازدید | 28 پست

کدوم پایه؟کدوم درس؟

اون لحظه چه حسی داشتین  و واکنش اعضای خانوادتون چی بود؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

نه واقعا، همیشه درسم خوب بود

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندسه ۱ و نیم شدم واکنشی نداشتیم

پدر و مادرت چیزی نگفتن؟

فکرکنم نخونده بودی؟ ؟ ن؟

انصافا سخته💔

ریاضی ۱ و نیم شدم واکنشی نداشتیم

ماشالا دلاور

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
سال یازدهم ریاضی هیچی دیگه بقیه رفتن ی شهر دیگه عروسی من تنها موندم خونه ک برم تجديدی بدم 😐

ای جانم 

چه وحشتناک😕💔

انصافاخیلی سخته مباحث ریاضیه دبیرستان

پدرومادرت چی گفتن؟

من تو مدرسه نمونه دولتی بودم ریاضی 13 شدم. تو کارنامه نوشتن قبول ولی گفتن برای مدرسه ما نمره زیر 14 قبول نیست. من هرچی میگفتم معلمم بد بوده کسی باور نمیکرد مامان و بابام میگفتن نه درس نخوندی. تابستون با اونایی که افتاده بودن یه هفته یه معلم دیگه کلاس گذاشت نمرم 20 شد. پایینترین نمرم همون بود .بعد از اون نمره زیر 19 نداشتم ولی تنها کسی که اذیتم میکنه با این حرف مامانمه. میگه اره 10 و 11 میگرفتی و تجدید شدی و اینا. بچه های مردم چنتا چنتا تجدید میارن و خانوادشون میگن قبول شده الکی بعد من یبار اونم به خاطر بدی معلمم اونجوری شد.مامانم ول کن نیست. تا به داداشم میگم درس بخون اینو میگه😥

ریاضی سه سال دبیرستانو 20 شدم هیچی نمیگه فقط همون یدونه 13 رو میگه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نه پایین ترین نمرم ۱۳ بود فیزیک پیش دانشگاهی ک میگفتن معدل پیش دانشگاهی برا کنکور تاثیر نداره ما هیچ ...

آها نه دیگه ۱۳ تجدید حساب نمیشه ک بالای ۱۰ قبولی

تو کل سالای تحصیلم یه بار تشدید آوردم اونم سال آخر دبیرستان امتحان نهایی درس فلسفه🤦🏻‍♀️ فقط نیم نمره کم داشتم🤦🏻‍♀️ ولی اونم تبصره برداشتن و رد نشدم و اینکه واکنش خاصی نشون ندادن چون اولین بارم بود خب

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨