2777
2789
عنوان

سلام هرکی میدونه جواب بده لطفا

179 بازدید | 28 پست

مامانا من میخوام کالسکه بخرم طبق تجربیاتتون کالسکه چهارچرخ بهتره یا هشت چرخ؟ 

ي مغازه دار میگف هشت چرخ خودشم روش نشست که نشون بده مقاوم تره یه مغازه دارم میگف چارچرخ بهتره چون تمام فشار میاد رو اهرم بین دوتا چرخ و میشکنه

حالا موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچهارطرف دوتا چرخ کوچیک داره

نمیدونم.مال من دلیجان مدل بنیتا بود راضی ام ازش.بزن تو نت چرخاشو میاره

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
چرا؟ ما ماشین نداریم اگه داشتیم حتما بجاش صندلی ماشین میگرفتم

من‌دوتا بچه دارم..صندلی ماشین و کریر و کالسکه و روروئک و اینا کلا نخریدم..واقعا هم لازمم نشد و کمبودش رو حس نکردم

و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد  
من‌دوتا بچه دارم..صندلی ماشین و کریر و کالسکه و روروئک و اینا کلا نخریدم..واقعا هم لازمم نشد و کمبود ...

جدی؟ روروئک من نمیگیرم چون میگن بده کریرم اگه گرون نبود میگیرم ولی کالسکه که لازمه بچهارو تا دوسالگی بغل میکردین؟ 

من‌دوتا بچه دارم..صندلی ماشین و کریر و کالسکه و روروئک و اینا کلا نخریدم..واقعا هم لازمم نشد و کمبود ...

بچه هارو کجا میذاشتید تو ماشین خیلیی خطرناکه.وقتی سن چهار دست و پا بود چطور پیاده روی میرفتید😕میشه مگه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود