2777
2789
عنوان

جمعه چهلم پدر شوهرمه

122 بازدید | 22 پست

این چهل روزه خیلی اختلاف بین بچه ها بوده دعوا شده و اینا منم اعصابم بشدت خورده حالا کامل باز نمیکنم‌چیشده ولی خواهرشوهرم زور گویی میکنه با پول خود پدرشوهرم براش مراسم هارو میگیره و به همه میگه با پول خودمه 

خانواده شوهرمم یجورین ک برا همه چی سکوت میکنن مریضن

من اینروزا خیلی عصبیم تپش قلب میگیرم عصبی میشم با کار اونا و بی زبونی شوهرم اینا اگع هم چیزی بگن کاری نمیتونن پیش ببرن

بنظرتون چهلم نرم و فقط مسجد برم یکم بشینم بلند شم با مامانم برم و شوهرم بمونه بد میشه؟

من واقعا سیستم عصبیم ضعیفه نمیکشم ولی‌نمیخوامم بگم شوهرشو تنها گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو وکمک کن 

کار خواهرشوهرت تومخ هست ولی ضربه ای نزده و به شما ربطی نداره 

الان اوناهم عزادارن وبهتره تشنج بیشتر درست نکنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حتما برو وکمک کن کار خواهرشوهرت تومخ هست ولی ضربه ای نزده و به شما ربطی نداره الان اوناهم عزادارن وب ...

ضربه زده نوشته هامو بخون

به همه میگه با پول خودم مراسم میگیرم و بعدش ارث رو چند برابر میگیره و همه پشتشن

عروس ما که روز چهلم پدرم دعوا راه انداخت گفت نمیام مراسم

بعدا پدر ومادرش از شرمندگی اومدن معذرت خواهی 

خیلی بد بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ضربه زده نوشته هامو بخونبه همه میگه با پول خودم مراسم میگیرم و بعدش ارث رو چند برابر میگیره و همه پش ...

ارث براین اساس نیست 

طبق قانون تقسیم میشه پسرهاهم دوبرابر میگیرن وتمام

زشته سر ارث از الان واکنش نشون ندید 

خصوصا شما که عروس هستی اصلا تواین مسئله دخالت نکن 

خواهر وبرادرها بزار باهم کنار بیان

ضربه زده نوشته هامو بخونبه همه میگه با پول خودم مراسم میگیرم و بعدش ارث رو چند برابر میگیره و همه پش ...

حالا بگیره اصلا قانونش جالب نیست که زن کمتر بگیره اگه داداش ها راضین بذار به خواهرشون هم یه چیزی برسه پدرش بوده...

بخاطر همین کاری ندارم ولی نمیکشم کاراشو

کوچکترین واکنشی نشون بدی فقط خودت ادم بده میشی 

بخاطر خودت میگم بعدا باهمین واکنشا میتونن شوهرتو علیه خودت پر کنن