2777
2789

اولا ممنونم از همه ی دوستانِ جان که زحمت کشیدن 

تجربه هاشونو در اختیارم قرار دادن 

امروز مجدد بردم دکتر دختر مو که پاش سوخته بود

امروز روز سومه که پای دخترم سوخته 

مادر شوهرم شهر دیگه ای هست و من برای دیدن مادرم اومدم شهر خودمون 

تو این سه روز ایشون نه زنگ نه پیامی چیزی نداده که چطوره دخترت 

حالا الان متوجه شدم ک به همسرم ویس داده خطاب به من که این چه طرز بچه داریه مامانت کجا بود که مراقبت کنه از بچه 

بچه رو سپردی ب پسرم نمیدونی مرداد بلد نیستن بچه نگه داری کنن از پس یه بچه برنمیاین چه پدر مادر بی‌خیالی هستید میخواین اینجوری ازش مراقبت کنید کلا بلند باشید بیاید حالمو گرفتید با این کار تون و ... 

سوختگی پای دخترم ٨٠ درصد تقصیر همسرم بود اما، ما خودمون دو تا اصلاهمدیکرو سرزنش نکردیم 

تو این شرایط که کار من شده گریه

دخترم هم سرماخورده شدید اونم بخاطر اینکه همسرم  از قصد پنجره رو باز گذاشته بود چون گرماییه و بمن الکی گفته بود بستم و صبحش دخترم سرما خورده بود حالا خود همسرم هم سرما خورده 

یعنی گیر کردم این وسط 

بنظرتون باید چی بگم به ایشون 

یک پیام نداده بگه نوه م چطوره 

درحالیکه ٢۴ ساعته تو واتساپ انلاینه 

نظرتون چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مسلما من بیشتر از هر کسی نگران بچمم 

شما زیاد حرص نخور 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خیلی رک بگو شما کخ اینقدر ناراحت بودی یکبار احوالش میگرسیدی

بعد هم هیچکدوم از بچه هاتون هیچ اتفاقی براشون نیفتاده بچگی؟ 

بگو که اگه قرار باشه کسی دیگری را سرزنش کنه، اون شمع نیستی و اوتی که باید سرزنش بشه هم من نیستم

اسی جان یک چیزی میگم به دل نگیری. 

مادرشوهرت راست میگه. مردها خیلی حواس پرت هستن. یک مثال بگم ، مثلا بچه داره از روی بلندی راه می‌ره ، مادر میگه مواظبش هست که نرو ، میفتی ، بیا پایین.   ولی پدر چی ؟ همین که ببینه بچه صدا ازش درنمیاد میگه حالش خوبه دیگه 🤐. 

وقتی بچه رو به پدر میسپاری ، خودت هم یه همچین ریز نگاهی بهش بکن  

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8730406/فرصت-طلایی-برای-رسیدن-به-ارزوها

@نی_نی_یار_پنج   لطفا رسیدگی کنید دیونمون کرد 

این تیکر و گذاشتم انشالله اردیبهشت ماه حامله بشم برم میشه برای اینکه زود باردار بشم بچمم سالم باشه یدونه صلوات بفرستین برام