2777
2789
عنوان

جواب این مادر شوهر رو باید چطور داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بهتون پیام داده کاربریش لغو شده پیامش مونده

خب یاید چکار کنم ؟ نمیشا کارش کرد؟؟؟؟

بعد من یه کاربری قبلی داشتم که بخواستم خودم تعلیق شد میخان برگردونم میشه کمکم کنی؟؟،

خدا از راه میرسد💖
خب یاید چکار کنم ؟ نمیشا کارش کرد؟؟؟؟ بعد من یه کاربری قبلی داشتم که بخواستم خودم تعلیق شد می ...

نمیشه کاری کرد

برگشت کاربری امضامو بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من بودم زیر سیبلی رد میکردم  ول کن بابا تواین همه مشکلات حوصله مادرشوهر و ادا واصولش داری هرچی ...

راست میگی

نمی‌دونم چرا دنبال این داستانم که به روشون بیارم ناراحتی مو ازشون ☹️

@دختر_گرانبها     دختر گرانبها جان  من خیلی چیز ها ازتون یاد گرفتم یکیش همین صبور ...

سلام عزیزم 

متاسفم برای این رنجی که ایجاد شده برای فرزندت .انشاله بهبودی حاصل میشه به زودی 🙏🙏🙏

این موضوعات زیاد برای من پیش میاد ...مخصوصا سر کار .

مثال :

تو جمع ۳۰ نفری نشستیم داریم کار روزانه انجام میدیم .یکی از همکارام با صدای بلند رو به مدیر میگه : من اعتراض دارم .فلان کار اشتباهه ...

حالا اون کار را من دارم انجامش میدم 😁 

صراحتا داره به من اشاره میکنه فقط فامیل من را نمیگه ...

همه هم به من نگاه میکنن 🙃

ولی من جواب نمیدم .

میدونی چرا؟ 

به مدیرمون گفتم : هر کسی که با من کار داره ، بیاد رو در رو بگه .در لفافه نگه .اسمون ریسمون نکنه !

شجاعت داشته باشه با من حرف بزنه !

برای همین وقتی یکی به در میگه که دیوار بشنوه ، من نقش دیوار را ایفا نخواهم کرد 😁

پیشنهادم اینه :

اولا شما به احوالپرسی مادرشوهر نیاز ندارید .لطفا انلاین بودنش را چک نکن .خودت را درگیر عکس العمل های ایشون نکن .

دوم اینکه بهش پیام نده و جوابی نگو ...

سوم : اگر رو در رو شدین بعدها ، اگر احوال پرسید ،بگو : خدا رو شکر من و پدرش تمام تلاش مون را کردیم و بهبود حاصل شد .

اگر گلایه مستقیم کرد بگو : به هر حال موقعیتی بوده که شما در جریانش نیستین .مهم این بود که سریع حلش کردیم .انشاله بیشتر مواظبیم .ممنون تو این مدت پیگیری کردین 🙃

اصلا بهایی به رفتار ایشون نده .سفت و محکم صحبت کن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...