2777
2789
 من خیلی زود پریود شدم 11 سالگی :(

حالا من دیررررر 

ایوقد ک کلی استرس کشیدم همش میگفتم مشکل دارم خواهرم ک ۲ سال از من کوچیکتر بود پریود میشد و من نه

هوففففف 

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یه راهی بود آدم 5 سانت بتونه قدشو تغییر بده حداقل :( حالا من فعلا کنکور دارم اما بعد کنکور میخوام برم باشگاه و پیش متخصص غدد که اگه بشه هورمون بزنن :(

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
چه جالب من۱۶۶دوست داشتم ۱۶۰ باشم 

دوسداشتی کوتوله صدات کنن‌‌؟؟؟؟ دوسداشتی تو جمع دوستات از همه کوتاهتر باشی واقعا؟؟؟؟؟؟؟ 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
کاش یه راهی بود آدم 5 سانت بتونه قدشو تغییر بده حداقل :( حالا من فعلا کنکور دارم اما بعد کنکور میخوا ...

فک کنم برات بشه هورمون بزنن ولی برای من دکتر میگه نه چون قرص مصرف میکنم

عذاب میده ادم رو☹️

اگه یکبار که واسه همیشه جواب ادمی که توهین میکنه رو بدی و قطع رابطه کنی یا بهش کم محلی کنی دیگه به خودش همچین اجازه ایی رو نمیده میخواد هرکسی باشه

ماها خودمون باعث میشیم بهمون بی احترامی کنن توهین کنن یا برعکس،عزیز دلم هر آدمی زیبایی ها و زشتی های خودشو داره اگه قرار باشه همش زشتیامونو بولد کنیم داغون میشیم

خوش به حالت 🙃 

خودتو دوست داشته باش واسه خودت احترام قائل شو من اگه کسی بخواد تو جمع یا تنهاییم بخاطره وزن قد قیافه مدل چشم و....مسخرم کنه یجوری میشورمش پهنش میکنم و قطع رابطه که تا عمر داره دیگه کسیو مسخره نکنه