2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم هم داره منو میبره غدد ولی جواب نمیده میکه قرص هایی که میخورم جلوی رشدم رو گرفته قده بابام بلنده عموهام همه بلند هستن مامانم که قدش عادیهه دکتر هم امپول نمیده بزنم چون قرص که میخوره جواب نمیده

تا ۲۰سالگی جای رشد هست واسه قدت  و اینکه قد کوتاه هم قشنگیه خاص خودشو داره من انقد  دوست ...

منم دلم میخواس کوتاهتر از اینی ک هستم باشم

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
من قدم ۱۵۷ خیلییی کوتاهههه

157 اونقدرام کوتاه نیست ولی خب آره منم دوس ندارم تو جمع همه از بالا به پایین نگام میکنن من همیشه کفش پاشنه دار یا کتونی لژ دار میخرم که یکم قدمو جبران کنه :) چیزیه که دست ما نبوده ژن پدرمادره دیگه چیکار کنیم 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

من قدم ۱۷۳ هست البته ارثی هست چون داییام هم قد بلند هستند دلی خودم از کوچکی والیبال بازی میکردم و  البته دیر پریود شدم ۱۶ سالگی شدم از همون موقع رشد نکردن

ارتش تک نفره خودت باش✌
تا ۲۰سالگی جای رشد هست واسه قدت  و اینکه قد کوتاه هم قشنگیه خاص خودشو داره من انقد  دوست ...

دوصتام همه مسخره ام میکنن میگن کوچولویی از این چیزا کسی باور نمیکنه ۱۷ سالمه

منم دلم میخواس کوتاهتر از اینی ک هستم باشم

قدت چنده مگه! ؟ ب خدا که من عاااااشق اینم قدم بلند بود مثلا 168ذ170 اینا عالیه همیشه اعتماد بنفس داری تو جمع از خیلیا بلند تری اکثر لباسا برات خوب میمونه عین مدلا

دوصتام همه مسخره ام میکنن میگن کوچولویی از این چیزا کسی باور نمیکنه ۱۷ سالمه

خوبه که اتفاقا منم یه دختر خاله دارم قدش ۵۵ یا ۵۶ متولد ۷۳ انقد بیبی فیسه هرکی میبینتش فک میکنه نهایتا ۱۹سالشه

۱۷۰ واقعا دلم میخواس ک کوتاهتر باشم من دیر پریود شدم و جالبتر اینکه یکی دوسال بعد پریودیم یهو قدم ...

من خیلی زود پریود شدم 11 سالگی :(