2777
2789
عنوان

گربه توخونمون زاییده خودش رفته بچه رو چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 82 پست
آخی طفلک بریدنگاش کنیدنازه،چطوبدش میاد  یکم ببرش دورتر باسرنگ چیزی شیربده نمیره تامادرش بیاد ...

بدش  نمیاد  که  میگه  من برم سرکار کی نگهداره  من باردارم  نمیتونم زیاد دست بزنم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی گشنشه بهش شیر گاو نده چون نمی تونه هضم کنه بعدشم دستشوییی نمی تونه کنه چون کوچیک پشتشو بمال با د ...

کجادارن  شیرخشک گربه

پشت بام  ما  یه  سقف  بالای اتاقمون  یعنی  یه دریچه که تو اتاقه & ...

واییی اسی این چند روزه است دستشوییی اصن بلد نیست بهش شیر گاو نده میمره بهش شیر بدون لاکتوز با سورنگ بده هنوز چشماش باز نشده 

برمیگرده میاد میبرش مگه آدمه بچشو بندازه سطل آشغال😏

امیدوارم  توروخدا دعا کن  خودم ناراحتم میگم  در رو باز کردم طفلی  ترسید بچشونبرد

اسی تو بارداری به گربه نزدیک نشیا ،یه بیماری هایی هستن روی جنین اثر میزارن در اثر تماس با گربه

منم نگران همینم وگرنه نگه  میداشتم

[QUOTE=238847135]بدش  نمیاد  که  میگه  من برم سرکار کی نگهداره  من باردارم  نمیتونم زیا ...[/QUOTE]

نترس دستگش یاپلاستیک فریزر دستتکن

بهش شیربده لطفا تامامانش بیاد

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
واییی اسی این چند روزه است دستشوییی اصن بلد نیست بهش شیر گاو نده میمره بهش شیر بدون لاکتوز با سورنگ ...

دیشب دنیااومده  اگر تاغروب نبرد  بچشو برم شیرخشک مخصوص بخرم