2777
2789

دیشب رفتم  پشت در روتمیزکنم  رفته زاییده  احتمالا داشت میزایید یه دونه  اونجا بود  خودش رفته من چکار کنم بچه گربه رو

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگه دار بچه اس دستی میشه اگرم نخواستی ننداز بیرون ببر مرکژ نگه داری حیوانات 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
وای من روانی شدم تا ردشون کردم چندباری شیر و نون دادمش بعد درحیاطوباز گذاشتم تا بیان ببرنش بعدازکل ...

الان نظرت چیه من چکار کنم  خودم  باردارم  شوهرمم که ناراحته میگه تقصیر تو رفتی  پشت تمیز کنی  گربه فرار کرد بچش  مونده

نگه دار بچه اس دستی میشه اگرم نخواستی ننداز بیرون ببر مرکژ نگه داری حیوانات 

توشهر ماهمچین جایی نداره  زنگ زدم دامپزشک گفته  من جایی نمیشناسم

منظورم اینه اگه گربه داخل خونه ای زایمان کنه به اون خونه برکت میاد فکر کنم مادره خودش دنباله بچش بی ...

عه ما گربه مون ۴ تا بچه گربه آورده 

یعنی برکت میاد به خونمون 😁😁😁خوشحال شدم 

توشهر ماهمچین جایی نداره  زنگ زدم دامپزشک گفته  من جایی نمیشناسم

دستش نزن بزن خود مادره میاد میبره بچه هه رو

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا