2777
2789
عزیزم چن جا تماس گرفتم گفتن بخاطر شهادته دکتر نیست.. کاش انقد زود قضاوت نکنی

ببرش اورژانس

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر چی گفت

این دکتر که چیزی نمیگه داوود فرظعلیزاده اصلا نمیگه واسه چی اینجوریه ولی تجویزش حرف نداره 

اسم داروهای مامانم زدم گوگل نگاه کردم واسه اسید معده بود که وقتی بیشتر میشه گلو و دهان رو زخم میکنه

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
این دکتر که چیزی نمیگه داوود فرظعلیزاده اصلا نمیگه واسه چی اینجوریه ولی تجویزش حرف نداره  اسم ...

اردبیلی؟😂

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

يكي از اشناهاي ما اينطوري شد 

نصفه شب بچه نفسش گرفت زنگ زد اورژانس حالش يهو افتضاح بد شد

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
اره  تو اهل کجایی ؟

آره😅 اردبیلین هاراسینان سان؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
گلمغان  میگم نام کاربری مون یکی تاریخ عضویت یکی شهرهامون هم یکی 😂😂

آره... منم قبلا غریبان بودم تازگیا اومدم قیام😂

بچه ها یکی از دوستان گفت بیمارستان تخصصی شیخ دکتر هست دخترمو بردم گفت ویتامینB12بدنش پایین کی اینجوری شده ویتامین بهش داد وگفت چیز خطرناک ومهمی نیست

بردار ببرش بیمارستان کودکان واسه چی نشستی هی تکرار میکنی دکترش نیست یعنی بعد اون دکتر متخصص دیگه ای ...

بردمش عزیزم دکتر گفت ویتامین B12بدنش کمه چیز خاصی نیس

بردمش عزیزم دکتر گفت ویتامین B12بدنش کمه چیز خاصی نیس

خب خداروشکر خداردشکر 

بخدا نگران شدم من سر بچه شوخی ندارم یه لحظه ترسیدم زبونم لال گلوش چیزی بشه نفسش بند بیاد خدای نکرده زبونم لال 

مرسی خبر دادی

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
خب خداروشکر خداردشکر  بخدا نگران شدم من سر بچه شوخی ندارم یه لحظه ترسیدم زبونم لال گلوش چیزی ب ...

بله درست میگید ولی بازم هیچ کس نگرانیش ب اندازه مادر نیس من اگه دکتر خوب پیدا میکردم صب زودتر میبردمش عزیزم اون موقع هم خواب بود تونستم دهانشو قشنگ ببینم دیدم زخم شده گفتم از دوستان کمک بگیرم