2777
2789
عنوان

کمکککککککک حس ششمی

211 بازدید | 32 پست

دوستان گلم من با سه تا بچه با سختی درس خوندم برای آزمون استخدامی شمارو به خدا اگه کسی ف...ا...ل بلده یا حس ششم خوبی داره بگه من امسال قبول میشم یا نه خیلی برام مهمه

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی من امتحانامو خوب میدم   نمرم بین جی و چی میشه  خانوادم اجازه میردن تابستون کلای ...

ببین سوالایی می پرسی که خودتم جوابشو میدونی و نیازی به حس ششم نداره اگه بلد باشی امتحاناتو خوب میدی فعلا بیخیال کلاسای هنری شو فقط درس بخون با نمره خوب قبول بشی اجازه میدن کلاسای هنری هم بری 

من حسم خوبه ب نظرم قبول میشی ولی اگه ب حرف من باشی و در قبالش خودت تلاشی نکنی پس نه ..

ببین سوالایی می پرسی که خودتم جوابشو میدونی و نیازی به حس ششم نداره اگه بلد باشی امتحاناتو خوب میدی ...

اونکه اره   ولی نوبت اول با انقدر خوندن چون استرس خیلیرزیادی داشتم  زیاد خوب ندادم  و یه حس ششم بهم گفت زیاد خوب نمیدی و حرفشون درست بود برای همین الان  پرسیدم کلاس هنرم منظور تابستونه ن الان بهار چون خانوادم حساسن میترسم اجازه ندن