2821
2789
عنوان

خواهرم ...

277 بازدید | 17 پست

خواهرم فردا امتحان ریاضی داره هیچی نمیفهمه 

چیکار کنم؟

از چه روشی بهش توضیح بدم یاد بگیره؟

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزن تو سرش 😑

گناه دارع😐😂

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
چندمه؟

نهم

تقلب هر دو دقیقه ی بار ریاضی فیلم آموزشی چندمه؟

تقلب ک نمیشه سر امتحان مراقب هست 

نهمه

ببین ننیتونی کلیپایی که خوب درس داده باشه از اینترنت پیدا کنی  اگه دبیرستانی بود کلیپای آلا خی ...

نمیفهمه هیچی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز