2821
2789

پولیپت اندازش چقدره و چند وقته متوجه شدی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته پیش عمل کردم یکساله میدونستم و یکساله هم اقدامم اندازش دو سانت بوده ولی اولش کمتر بود

انشالله به زودی باردار میشی عزیزم ، الان رحم شما پاکسازی شده و مثل بقیه ی افراد وارد چرخه ی اقدام میشی ، ممکنه همون ماه اول بگیره ، ممکنه چندماه طول بکشه ، تا قبلش به خاطر پولیپ نمیشد ، دیگه از حالا به بعد مثل افراد دیگه هستی هیچ فرقی نمیکنی و اگه خدا ناکرده در اقدام های اول به نتیجه نرسیدیم هیچ ربطی به پولیپ نداره ، من الان خودم شش ماهه اقدامم، صبور باش انشالله نتیجه میگیری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببخشید خواهر علا عم پولیپ چیا هستن .من همیشه یه سواخ بینیم بازه اون یکی کیپ کیپ نیست .ولی به سختی نفس میکشم .بعد چند ساعت این بازه بسته میشه واون یکی باز میشه خواستم بدونم علاعم اینا هستن .یا علاعم دیگه ای داره .لطفا دستتون درد نکنه اگه کمکم کنید .چند ساله .درگیرم .

انشالله به زودی باردار میشی عزیزم ، الان رحم شما پاکسازی شده و مثل بقیه ی افراد وارد چرخه ی اقدام می ...

انشالله عزیز ممنونم که اینقدر خوب توضیح دادی واسم دکتر گفت یه تنبلی تخمدات خیبی خفیف داری و برو وزنتو کم کن  و شوهرم مشکلی نداره

انشالله عزیز ممنونم که اینقدر خوب توضیح دادی واسم دکتر گفت یه تنبلی تخمدات خیبی خفیف داری و برو وزنت ...

خواهش می کنم عزیزم، بله وزن رو حتما کم کن با پیاده روی ، اگه میتونی برو دکتر رژیم برات بنویسه ، اگه نمیتونی حتما هرروز پیاده روی کن و پرخوری نکن ، انشالله خدا به زودی به هر دومون نی نی خوشگل و سالم بده 😍😍🌹♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز