2777
2789
پسرم وقتی بدنیااومد یک پاش کمی بداخل چرخیده که میگن بعلت تنگی جا داخل رحمه.ازروز 4 ام دکتر بردم پاشو گچ گرفت بعد 1 هفته که باز کردیم دیدیم پاهاش بدجور ورم کرده و تاولیم زده.حالا میخوام پیش یک دکتر دیگه ببرم.تروخدا هرچی آدرس دکتر خوب یا شماره تلفنش رو دارین بهم بدین.خیلی برا پسرم غصه میخورم.کارم هرروز گریه شده
انسانم‌ آرزوست.  
قصه نخور داداش. من متوبد 59 فکر کن اون سالا درمان شده الان دو تا بچه هم داره پاشم خوب خوبه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه من برای مورد شما نمیدونم کار ساسان نژاد چطوره اما کلا دکتر عالیه شوهرم و اقوام پیشش عمل داشتن راضی بودم.کلا دکتریه که از نظر اخلاق و وجدان هم خوبه. آدرس مطبش تو احمدآباده ولی شماره ندارم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.