22_marryy_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 248 عنوان راه حلی دارین؟؟ 114 بازدید | 19 پست امروز عرق کاسنی هندونه و شام ماهی با سالاد خوردم ک همه ب فاصله نیم ساعت از هم شد الان خیلی حالت تهوع و سرگیجه دارم کسی راه حل خونگی بلده چکار کنم حالم بهتر شه 1401/03/06 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izabella عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 6409 خرما بخور چند تا زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7682 نبات داغ درست کن توش زنجبیل هل دارچین و زعفرون بریز بخور سریع خوب میشی . سردیت شدا شدید قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ibaranii عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 60 سردیت کرده هميشه همه ما در انتظاريم، با خبر و بي خبر ... براي خير بودن انتظارهايمان ،دعا كنيم... براي خير بودنِ : شنيدن ها، آمدن ها،رفتن ها،رسيدن هاو ...🙏🏻🌿
zarikamyab عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 4586 انگار چند تا چیز رو هم خوردی بهت نساخته، فعلا چیزی نخوری بهتره برات
5374147 عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3824 اگر حس میکنی معده ات نمیتونه هضم کنه دو تا قاشق ابلیمو بخور اسیدی حالت خوب میکنه
22_marryy_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 248 نبات داغ درست کن توش زنجبیل هل دارچین و زعفرون بریز بخور سریع خوب میشی . سردیت شدا شدید مرسی عزیزم الان میرم درس میکنم
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39109 همشون که طبع سر دارن ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7682 مرسی عزیزم الان میرم درس میکنم خواهش میکنم قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
22_marryy_ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 248 سردی زیاد دور از جون باعث سکته میشه برو هرچی گرمی داری بخور ای وای باشه عزیزم