2789
عنوان

پلکم خیلی میپره

186 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند ماهه کلا بدنم خیلب نبض میزنه پشت هم 

پاهام ،انگشتم ،شکمم حتی گاهی عضلات صورتم 

اما چند وقته پلک راستم خیلی میپره یاخود به خود گاهیم وقتایی که یه دفعه شوک وارد شه مثلا عطسه کنم یا یهم چشمو بهم بزنم 

مورد مشابهی داشتین؟

چیز خاصی نیست یا بترسم؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
عصبی شدی؟ فشار عصبی روته؟ 

اره 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیاد اطلاعی ندارم 

استرس زیاد داری؟

یا کمبود منیزیوم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من زیاد اطلاعی ندارم  استرس زیاد داری؟ یا کمبود منیزیوم

استرسو که زیاد دارم خب 

ولی اینکه پلککم حساس شده میترسم

تو نتم که میزنی صدجور مرض میاره میترسم ام اس باشهههه

استرسو که زیاد دارم خب  ولی اینکه پلککم حساس شده میترسم تو نتم که میزنی صدجور مرض میاره میترس ...

نه بابا نگران نباش عزیزم یکی از دلایل استرس 

ولی بری دکتر بهتره 

ایشالا چیزی نیست💛 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

استرسو که زیاد دارم خب  ولی اینکه پلککم حساس شده میترسم تو نتم که میزنی صدجور مرض میاره میترس ...

من یه مدت عصبی شده بودم و سر کار استرس زیاد داشتم پلکم میزد. بعد خوب شد. سعی کن استرس رو از خودت دور کنی. ورزش کن به خودت برس. 

من یه مدت عصبی شده بودم و سر کار استرس زیاد داشتم پلکم میزد. بعد خوب شد. سعی کن استرس رو از خودت دور ...

این کنکور لعنتی تموم شه راحت شم بخدا سرش صدحور مرض گرفتم

من یک ماه پیش پسرم خیلی مریض شد از اون موقعه که خیلی بهم ریخته بودم پلکم میپره دیگه بهش عادت کردم بر ...

خدا کنه همیشگی نباشه بره😑

[QUOTE=238766626]اره [/QUOTEسلام عزیزم منم دقییییقا عین شمام حتی عطسه میزنم مثل شما میشم شما متوجه ...

عههه دقیقا منم گاهی عطسه میکنم بعدش بعضی نقاط پرش داره 

حس میکنم اونموقع خیلی حساس شده بودم الان کمتر شده ولی بازم هست به هرکی میگم میگن بخاطر  استرسه