2777
2789
عنوان

بچه ها جواب آزمایش ژنتیکمون اومد ...

3541 بازدید | 26 پست

بچه  ها جواب آزمایش ژنتیکمون اومدش ، من و نامزدم دختر عمو و پسر عمو هستیم . بعد خواهر شوهرم با پسر دایی باباش ازدواج کرده و بچه شون متاسفانه بعد از تولد دیابت گرفت و نه می تونه حرف بزنه و نه می تونه حرکت کنه . ما رفتیم آزمایش ژنتیک دادیم واسه ازدواج امروز دکتر گفت : ۲۵ درصد احتمال داره بچه ی شما هم اینطوره بشه ، به عبارتی از هر چهار تا بچه شما یدونه اش اینو مشکل رو قطعا پیدا میکنه ولی اگر زیر نظر دکتر ژنتیک باشید می تونید بچه ی سالم داشته باشید .

الان مامانم میگه من میترسم بیا نامزدیت رو بهم بزن به نظرتون من چکار کنم ؟

حالا از کجا معلوم همون اولین فرزندتون اینجوری نشه؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هم بزنی بهتره

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

اگر همو دوست دارید از هم نگزرید، ولی قبل از اقدام حتی موقع اقدام و هنگام بارداریتم فک کنم باید تحت نظر دکتر خوب باشید، اما عشق ارزششو داره خدا خیلی تواناسات ۲۵ درصد در مقابل باقیش چیزی نیست امید داشته باش

چقدر سخته 

ای کاش قبل از وابسته شدن ازمایش میدادین 😔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
استارتر من بایذ از ژنتیک بدم گفتن اول من بعد اگه مشکلی بود همسرم!اینکه کجا باید مراجعه کنم و چقد طول ...

بستگی داره چه آزمایشی دکتر بنویسه مثلا آزمایش منو نامزدم نفری هشتصد و خورده ای شد 

استارتر من بایذ از ژنتیک بدم گفتن اول من بعد اگه مشکلی بود همسرم!اینکه کجا باید مراجعه کنم و چقد طول ...

از مرکز مربوط به آزمایش خون ازدواج نامه میدن 

هزینه ش برای هر نفر دو تومن بود ولی تعرفه تخفیف دولت خورده بود هشتصد تومن شد

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️