2777
2789

برادرم امسال میخوادانتخاب رشته کنه موندیم چی براش خوبه چندتا انتخاب کردیم چون به ورزش علاقه داره دان یک هم هست بره تربیت بدنی نمی دونم آیندش خوبه یانه ... بره انسانی بخونه برای دانشگاه افسری شرکت کنه اونم معلوم نیست توآزمونش قبول شه یاهنرستان رشته صنایع چوب مبل سازی بره که همینم میتونه آزادبره کارگاه یادبگیره یا اگه رشته ای به نظرتون آینده داره بگید ممنون میشم راهنمایی کنیداگه خوب انتخاب کنه آیندش به دردش بخوره

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

تربیت بدنی اینده نداره 

هنر و فنی خیلی خوبه اگه علاقه ب درس نداره ولی اگه ب درس هم علاقه داره تجربی یا ریاضی

سوالی در مورد شیفتینگ لوسید دریم داشتین بپرسین😱😁لینک تاپیک درباره شیفت https://t.me/shifting_room چنل شیف /topic/8640967/%d8%b4%db%8c%d9%81%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%86
تربیت بدنی اینده نداره  هنر و فنی خیلی خوبه اگه علاقه ب درس نداره ولی اگه ب درس هم علاقه داره ...

خودشم به هنرعلاقه داره ولی درس نه اگه بخواددانشگاه افسری شرکت کنه بایدانسانی یاتجربی بخونه اونم بازمعلوم نیست قبول بشه موندیم چیکارکنیم تاآیندش خراب نشه

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.