2777
2789
عنوان

جوش زدن بعداز بند انداختن😑

93 بازدید | 9 پست

دوستان‌ ی راهکار بگین من موهای صورتم زیاده همه میگن معلوم نیست ولی موقع ای ک اصلاح میکنم معلوم میشه چون خیلی صورتم باز و صاف میشه هر وقت بند ميندازم خیییییلی زیاد جوش در میارم چیکار کنم ب نظرتون 

دوست دارم عشقم 😍

عرق گیاه مورد رو به نسبت مساوی با گلاب مخلوط کن بعد از اصلاح اسپری کن به صورتت

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بند و شمع میندازم جوش میزنم 

اصلا دیگه اشتفاده نمیکنم 

با ژلیت میزنم یا ی وقتا با ماشین اصلاح همسرم😁

خیلیم راضیم‌موهای صورتمم اصلا زیاد نشده

بخدا بند و شمع صورتون داغون‌میکنه 

من بند و شمع میندازم جوش میزنم  اصلا دیگه اشتفاده نمیکنم  با ژلیت میزنم یا ی وقتا با ماش ...

ی پاشین هایی هست واسه اصلاح صورت میگن خیلی خوبه ولی ب نظرتون از اونا استفاده کنم جوش نمیزنم 🤔

دوست دارم عشقم 😍
من بند و شمع میندازم جوش میزنم  اصلا دیگه اشتفاده نمیکنم  با ژلیت میزنم یا ی وقتا با ماش ...

منم👌

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

منم قبلا اینطور بودم ولی از وقتی زود به زود مثلا دو هفته سه هفته یبار اصلاح میکنم اصلا جوش نمیزنه ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم قبلا اینطور بودم ولی از وقتی زود به زود مثلا دو هفته سه هفته یبار اصلاح میکنم اصلا جوش نمیزنه .. ...

والا حوصله ندارم دیگه بند نمي‌ندازم صورتم داغون میشه

دوست دارم عشقم 😍