2777
2789
عنوان

فهمیدم برادرم مواد میزنه 😔 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 43 پست
شما ک شاکی هستی خب نیا تو تاپیک که دل این بیچاره هم بشکنه و ناراحت بشه😕

دلم شکسته؟ داغونم بدترین روز زندگیمه فقط دارم گریه میکنم مثل دیوونه ها

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
تریاکه هیچی دیگه چیکار میخای بکنی سکوت کن

سکوت کنم‌ک بدتر شه؟

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چی دیدی ک این فکرو کردی؟منم داداشم میکشید خداروشکر ترک کرد خداکنه دیگ سمتش نرخ

بطری و مایع  بد بو و سوراخ بود بطریه و فویل و سیگار

دلم شکسته؟ داغونم بدترین روز زندگیمه فقط دارم گریه میکنم مثل دیوونه ها

آخی عزیزم😕

منم واسه همین میگم ایشون نیاد نمک بپاشه رو زخمتون😕🤷🏻‍♀️

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡
مایع بد بو و فویل چکا ب تریاک داره

مایع بد بود رو بهش تریاکیا میگن قلقولی🤷‍♀️

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
آخی عزیزم😕 منم واسه همین میگم ایشون نیاد نمک بپاشه رو زخمتون😕🤷🏻‍♀️

😔😔😔😔😔

تریاکه هیچی دیگه چیکار میخای بکنی سکوت کن

تریاکه؟؟؟؟؟😳تریاک با فویل نمیکشن کاش تریاک بود حشیشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
سکوت کنم‌ک بدتر شه؟

فکر میکنی الان بگی بهتر میشه؟نه نمیشه معتادو نمیشه به همین راحتی ترک داد مخصوصا که جدا داره زندگی میکنه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
بطری و مایع  بد بو و سوراخ بود بطریه و فویل و سیگار

باهاش حرف بزن پیام بده بگو میدونم داری چیکارمیکنی یا بیا راهی پیداکنیم باهم یا به مامان و بابا مبگم تا ببرنت کمپ

باهاش حرف بزن اگه خودشم از این وضعیت ناراضیه ببرش کمپ

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
بطری و مایع  بد بو و سوراخ بود بطریه و فویل و سیگار

به مامان و بابات الکی بگو افسردگی گرفتم باید برم مشاور،از مشاور بپرس باید چی کار کنی،کدوم شهری عزیز تهرانی؟

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.