2777
2789

سلام بچها من قبلا ازدواج کردم و تو دوران عقد جدا شدم قبلش با یه اقایی بودم رابطمون جدی بود حدود دو سال الان بعد یه سال برام یه خاستگار اومده که از همه نظر عالیه و ما الان تقریبا نامزد کردیم ولی کاملا رسمی نشده ایشون با ازدواج من مشکلی ندارن و خودشون قبلا ازدواج نکردن بهم گفت که من با گذشتت مشکلی ندارم به شرطی که ایندمونو خراب نکنه در واقع با ازدواجم مشکل ندارن و اینو هم بگم باکرم و شناسنامم سفیده 

این آقا ازم راجب دوست پسر پرسید و گفت اگه در حد کم بوده مشکل نداره اما اگه جدی بوده برام مهمه باید بدونم ولی من به دروغ گفتم جدی نبوده بیشتر در حد یه خاستگار بوده .

الان همش میترسم از گذشتم با خبر بشه و بفهمه جدی بوده و زندگیم خراب بشه چون بهم گفت دروغ گفتی خودت برو خونه بابات خواهش میکنم راهنماییم کنید من واقعا دوسش دارم اگه راستشو بگم ولم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه انقد براش مهمه باید میگفتی عزیزم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

مشاور کمک بگیر ‌. من بودم میگفتم دلیل بهم خوردنشم باید گفت خب

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بیکاری راستشو بگی

مثلا فکر کردی خواستگارت پسر پیغمبر میاد کل زندگیش بهت گزارش میده؟ ول کن گذشته رو

اون دوست پسرت الان اصلا اسم تورو یادشم نیست

همون که گفتی خوبه

مگر اینکه طرفت روانی باشه بره دنبال گذشته و اینا که همون بهتر جدا بشه چون شکاک و مریض

ماهرخ هستم