2777
2789

من خودم سه ماه اول و دوم خ استرس داشتم ولی جدیدا بعد از گذروندن کلاسای آمادگی زایمان و افزایش آگاهی و مرتب کردن خونه ام و افکارم خیلیی حالم بهتره انگار از خدا یه آرامشی گرفتم

امیدوارم بتونم واسه زایمان و بعد از زایمان و مراقبت از نوزادمم خوب عمل کنم و خدا کمکم کنه 🥺💜 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ماه چهارم تهوع خیلی شدید داشتم ، مرگو با چشام دیدم همش تو بیمارستان بودم ولی از اول چهارماهگی کمتر شد ، الان ۵ ماهم و کلا تموم شده ، ایشالا ازینجا به بعد دیگه سخت نباشه🥺🙏

در انتظار تو راهی🤰💗
من تا ماه چهارم تهوع خیلی شدید داشتم ، مرگو با چشام دیدم همش تو بیمارستان بودم ولی از اول چهارماهگی ...

عزیزم 

از الان دیگه روزای خوبت شروع میشه 😍😍 تازه جون میگیری خوب غذا بخور و مواظب خودت باش

منم اولِ اول راهم کلی ذوق و استرررس.انشالله ای حسا نصیب همه منتظرا بشه.و بارداری موفق در انتظار هممون باشه

دوسال خواننده خاموش بودم دیدم که دیگه خیلی وابسته نی نی سایت شدم و رسمابه جمع نی نی سایتیااضافه شدم🙈...مهربون باشیم❤❤